Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


Έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να… πιάσουν τους Ισπανούς από τα… κέρατα εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων στον αποψινό (15/7) μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» βρίσκεται αντιμέτωπο με την… ιστορία καθώς το βράδυ (21:30) της Κυριακής (15/7) θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης κόντρα στους «φούριας ρόχας», οι οποίοι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο εθνικών ομάδων Νέων.
Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Τσάνα εμφανίζονται έτοιμοι να μπουν στην «ταυρομαχία» με στόχο να είναι αυτοί που στο τέλος της βραδιάς θα έχουν στα χέρια τους το τρόπαιο του EURO, ολοκληρώνοντας έτσι μία υπέροχη… πορεία από την – μερική – απαξίωση, στην απόλυτη αναγνώριση.
Παράλληλα, οι Έλληνες διεθνείς θέλουν να πάρουν μία… άτυπη ρεβάνς από τους Ίβηρες για την ήττα στην πρεμιέρα (2-1), σε ένα παιχνίδι που η Εθνική… πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κάνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος αποβλήθηκε στον ημιτελικό με την Αγγλία. Μάλιστα, τη θέση του στο τουρνουά, για τον μεγάλο τελικό, πήρε ο Τσιντώτας. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Τσάνας δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο «Λιλεκούλα» του Ταλίν και διαιτητής θα είναι Ντάνι Μακέλι από την Ολλανδία. Τον μεγάλο τελικό θα μεταδώσουν τηλεοπτικά, τόσο η ΕΤ1, όσο και το Eurosport.
onsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: