Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Με βάση τους νόμους των Ολυμπιακών Αγώνων οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Λονδίνο θα πρέπει να προσέχουν τι αντικείμενα θα έχουν μαζί τους!
Ας ξεκινήσουμε από τα γνωστά και τα απολύτως φυσιολογικά. Κανένας τουρίστας ή φίλαθλος δεν θα μπορεί να φοράει μπλούζα που θα έχει εταιρία που δεν είναι χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σύμφωνα τους όρους που υπάρχουν στα εισιτήρια, οι φίλαθλοι απαγορεύεται να έχουν αρκετά κέρματα στις τσέπες τους!
Κανένας από τους αθλητές ή τους φιλάθλους δεν μπορεί να έχει τη βίβλο μαζί του, καθώς αυτό αφορά πολιτική ή θρησκευτική προτίμηση που ίσως προκαλέσει προβλήματα. Ευτυχώς για όλους, απαγορεύονται οι βουβουζέλες που μείωσαν το θέαμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
Σε μερικά από τα αθλήματα, για κάποιον λόγο που δεν είναι γνωστός, απαγορεύονται οι ομπρέλες. Αν βρέχει δηλαδή, θα υπάρχει πρόβλημα για τους φιλάθλους. Επίσης, οι φωτοβολίδες βρίσκονται στη λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα.
Μπλουζάκια με πολιτικά μηνύματα δεν θα επιτρέπονται στους χώρους των Ολυμπιακών Αγώνων. Στα εισιτήρια, υπάρχει ένας όρος που απαγορεύει από τους φιλάθλους να έχουν θερμούς για τα αναψυκτικά τους ή τους καφέδες τους.
Στους χώρους των γηπέδων, απαγορεύεται να φοράει κάποιος παπούτσια με ρόλερς! Τέλος,  κανένας από τους φιλάθλους δεν μπορεί να φοράει μεγάλο καπέλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: