Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΜ


Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η ιστορία των καταγγελιών του Εργοτέλη και τουΠαναιτωλικού κατά Πανιωνίου και Κέρκυρας αντίστοιχα. Ούτε τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η απόφαση από την ΕΙΜ, διεκόπη η συνεδρίαση λόγω... διακοπής ρεύματος.
Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν εδώ και λίγο καιρό με την εκδίκαση των υποθέσεων που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα αγωνιστούν και τη νέα περίοδο στη Super League. Έπειτα από έξι αναβολές, η ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών) συνεδρίασε τη Δευτέρα, αλλά άκρη και πάλι δεν βρέθηκε, παρότι θεωρείτο ως δεδομένο ότι θα έβγαινε η απόφαση σχετικά με το αν Πανιώνιος και Κέρκυρα παρανόμησαν τον περασμένο χειμώνα, πραγματοποιώντας μεττεγραφές χωρίς πρώτα να είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις τους προς τρίτους.
Η συνεδρίαση διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω διακοπής ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία των κλιματιστικών! Και χωρίς κλιματιστικά, πώς να κάτσεις σε μια αίθουσα όταν ο υδράργυρος δείχνει έξω 41 βαθμούς...
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση θα γίνει γνωστή είτε αύριο, Τρίτη, είτε το πολύ μέχρι την Τετάρτη το πρωί, καθώς την ίδια μέρα θα συνεδριάσει και η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: