Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

H ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


Στις 25 Αυγούστου οι ομάδες της Super League μπαίνουν στα γήπεδα με το πρόγραμμα να μην περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο ντέρμπι μέχρι την 5η αγωνιστική. Στη Βέροια θα κάνει... ντεμπούτο ο Ολυμπιακός, τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί η ΑΕΚ, στη Λιβαδειά θα παίξει ο Παναθηναϊκός.
Eμοιαζε με κλήρωση, αλλά ουσιαστικά ήταν ορισμός αυτό που πραγματοποίησε η Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τα... μπαλάκια να κάνουν και φέτος την εμφάνισή τους και το ηλεκτρονικό σύστημα να πηγαίνει... περίπατο.
Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, την 5η αγωνιστική ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, ενώ οι αιώνιοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με το πρώτο ντέρμπι να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ... Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο δίνει όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός όλα εντός...
Οπως διευκρίνισε ο Μιχάλης Αναγνώστου, οι ομάδες που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με την αθλητική δικαιοσύνη, συμμετείχαν κανονικά στην κλήρωσή τους και αν προκύψει θέμα αντικατάστασής τους, το πρόγραμμά τους θα δοθεί στις νέες ομάδες που θα πάρουν τη θέση τους.
Κλειδάριθμοι δόθηκαν στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, λόγω ΟΑΚΑ, ο Αρης και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο ΟΦΗ με τον Πλατανιά, για λόγους ασφάλειας μετά από αίτημα της Αστυνομίας.
Κλειδάριθμος διασποράς δόθηκε και στον Ολυμπιακό, μετά από αίτημα της Nova ώστε να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Αναλυτικά οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής (25-26 Αυγούστου):
Βέροια - Ολυμπιακός
Πανιώνιος- Αρης
ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός
Κέρκυρα - Ατρόμητος
ΠΑΣ - Πλατανιάς
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
onsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: