Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚatsaBet


Οι άσχετοι είναι καλύτεροι πελάτες για τους άσχετους και αλεξιπτωτιστές στησιματάκηδες.

Κάποιος που ξέρει τη δουλειά και τη κάνει χρόνια δεν περιμένει να βγάλει λεφτά από τον "μπακάλη" της γειτονιάς γιατί είναι κουραστικός και αφόρητα απαιτητικός χωρίς όμως να ξέρει τι θέλει.

Την άνοιξη έκανα το λάθος!! Ενώ προσπάθησα να τον εκπαιδεύσω στη σωστή χρήση και στη σωστή προσθήκη. αυτός δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά (ακόμη περνάει περιεχόμενο χωρίς σωστούς τίτλους και περιγραφές).





Θυμήθηκε πριν τις γιορτές να δώσει "ώθηση" στην <ομάδα του> φυσικά τον έστειλα να μη πω που.

Οι άσχετοι λοιπόν είναι φύρα και τσιγκούνηδες... με το καλό να πάνε στον ....
Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανεβεί στο κρεβάτι !!
Οταν λεω ασχετος εννοω οτι αυτος ζηταει κατι και αφου του το δωσεις θα το πληρωσει χωρις δευτερη κουβεντα χωρις να στα πριξει επειδη ειναι ασχετος και δε μπορει να ζητησει κατι παραπανω γιατι ΔΕΝ ξερει τι παραπανω να ζητησει.

αυτο ισχυει σε οοοολες τις δουλειες και στο εμποριο.
Πχ.
1) παει ενας ασχετος σε ενα πολυκαταστημα για να αγορασει μια τηλεοραση. ο πωλητης του λεει λεει λεει λειτουργιες διαστημικες που αυτος δε τα ξερει αλλα και μονο που τα ακουει του γεμιζει τον εγκεφαλο (εχω προσωπικη εμπειρια γι'αυτο το λεω).
του πεταει ΠΛΛΛΛΛΑΣΜΑ, και του γεμιζει το στομα, του πεταει 3D και του σηκωνεται, του διχνει τα 45754868568658 χρωματα και μενει με το στομα ανοιχτο, βλεπει επισης οτι η Α τηλεοραση ειναι 4 εκατοστα πιο λεπτη απο τη Β και το παρασουαζει σαν hitech!
ετσι στο τελος του λεει οτι αυτη η διαστημικη τηλεοραση κανει 2500 ευρω και ο ασχετος θα τα ακουμπησει!

2) παει ενας σχετικος που ξερει τι ζηταει, και ξερει οτι ολα αυτα ειναι παπαριες και περνει μια τηλεοραση των 500 ευρω.

ποιος ειναι καλυτερος πελατης?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ για sites
παλι ισχυει το ιδιο.
ενας σχετικος θα εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο εναν ασχετο και θα σε ζαλισει περισσοτερο γιατι θα σου πει, "η αλλη σελιδα το εχει γιατι οχι και η δικια μου" και θα σου πει, "σιγα ρε μεγαλε, εγω ξερω και αλλον που περνει πιο λιγα.."
ενω ο ασχετος θα σε πριξει μεν, αλλα εχεις ολο το περιθωριο να τον χρεωσεις αφου σαν ασχετος δε ξερει κανεναν αλλον.
Υπαρχει βεβαια και η τριτη κατηγορια που ειναι οι ασχετοι που νομιζουν οτι ειναι σχετικοι και ζητανε εξωφρενικα πραγματα. με αυτους δεν ασχολησε καθολου.....

Αστον βίλα 1
Φιτεσε 2
Εβιαν 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: