Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΚΟΓΚΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ


Την απομάκρυνση του Σίνισα Γκόγκιτς αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Εργοτέλης - με Λαμπράκη και Πλεσίτη κόντρα στην Επανομή
Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η διοίκηση του Εργοτέλη κατέληξε (και το ανακοίνωσε) στη λύση της αλλαγής προπονητή.
Ο Σίνισα Γκόγκιτς, για τον οποίο την περασμένη Πέμπτη εκδόθηκε ανακοίνωση στήριξης, έπαιζε τον δικό του «τελικό» στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη περίμεναν να δουν το καλό πρόσωπο της ομάδας και τη νίκη από την οποία θα ξεκινούσε η αντεπίθεση. Αντ’ αυτού, όμως, όλοι είδαν και πάλι την προβληματική εικόνα του τελευταίου διμήνου και μια ακόμη βαθμολογική απώλεια (0-0).
Με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμη τα περιθώρια για να διεκδικήσει ο Εργοτέλης την απ’ ευθείας άνοδο στη SuperLeague, αποφασίστηκε να ληφθούν δραστικά μέτρα: Να προκληθεί στην ομάδα εκείνο το περιβόητο ταρακούνημα. Και η αλλαγή προπονητή μπορεί να προκαλέσει αυτό το… ηλεκτροσόκ.
Στον Γκόγκιτς πιστώνεται ο καλός πρώτος γύρος και η δουλειά με τ
ους πολλούς νεαρούς παίκτες, ωστόσο χρεώνονται η καθίζηση της ομάδας στον β’ γύρο, όπως και κάποιες τοποθετήσεις που διαψεύστηκαν μεν, αλλά δεν έπεισαν ποτέ δε.
Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει την απόφαση να καθοδηγήσουν την ομάδα οι Λαμπράκης – Πλεσίτης τουλάχιστον στο επικείμενο παιχνίδι με την Επανομή στο Παγκρήτιο. Χωρίς να αποκλείεται ενδεχόμενο μονιμοποίησης του διδύμου, στα υπ’ όψιν φαίνεται πως βρίσκονται προπονητές με παρουσία στη SuperLeague και με διάθεση και δυνατότητες να κάνουν πρωταθλητισμό στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν.
  
Η ανακοίνωση
«Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 16/04/2013 η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον Εργοτέλη και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του. Στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής στο Παγκρήτιο Στάδιο, χρέη προπονητή θα εκτελέσει το δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη – Βασίλη Πλεσίτη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: