Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χ-αμένο έδαφος!


Μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει στην τριάδα έχασε η Νίκη Βόλου, που φάνηκε να έχει το μυαλό της στο ντέρμπι και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αναγένηση στα Γιαννιτσά.

Η Νίκη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και σε ολόκληρο το πρώτο μέρος είχε έναν επιθετικό... μονόλογο, χωρίς όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατοχή τις μπάλας και τα πολλά λάθη της Αναγέννησης, που δεν αντιδρούσε σωστά στην πίεση.

Παρόλα αυτά οι Βολιώτες δεν μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, αφού είχαν απέναντί τους ένα πολύ καλό Καραογλανίδη, ενώ και ο αέρας έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.





Ότι δεν πέτυχαν πάντως στο πρώτο μέρος, έγινε με το... καλημέρα της επανάληψης. Ιδανικός συνδυασμός Ποσρτουλίδη με Κυργιάκο, ο τελευταίος με πολύ όμορφο γύρισμα μέσα από την περιοχή θα βγάλει έτοιμο γκολ στον Φλίγκο, ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί πάνω στην γραμμή και προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τέρμα αυτό ξύπνησε τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να βγουν στην επίθεση και να διεκδικήσουν την ισοφάριση. Μάλιστα, αυτή δεν άργησε να έρθει, αφού 10 λεπτά αργότερα και μετά από λάθος στην άμυνα της Νίκης, ο Σκαθαρούδης έστειλε την μπάλα στην εστία του Βέρτζου.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να διεκδικούν ακόμα και την ολική ανατροπή, έχοντας πολύ καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με την Νίκη, που μετά το γκολ έδειχνε να έχει χάσει τα πατήματά της. Το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές, και ειδικά με τους γηπεδούχους να μοιάζουν πιο απειλητικοί και να πιέζουν.

Αμφότεροι όμως αποδείχτηκαν πολύ άτυχοι και άστοχοι, με τον Λαλίν να είναι αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουέλιγκτον στο 83' έκανε το γυριστό, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Γιαννιτσών.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καρογλανίδης, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Γκαρακλίδης (62' Σαμαρόπουλος), Σκαθαρούδης (85' Αντρείνι), Ζαγοριανός, Σαπανίδης (71' Καπνίδης), Σέρετης, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Φλίγκος, Καρατζάς, Παππάς (68' Ουέλινγκτον), Πουρτουλίδης (86' Τζιώρας), Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Τάντιτς (46' Λαλίν), Κυριάκος, Βέρτζος, Ψιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: