Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε πολύ καλό κλίμα συνoμίλησαν με τον δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη, οι Τ. Κολτσιδόπουλος, Ν. Μπέλος, Η. Μπουρμάς και Δ. Αγγελόπουλος
Συνάντηση με τον δήμαρχο Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη είχαν το βράδυ της Τρίτης(6/8) τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Ικάρου Τάσος Κολτσιδόπουλος και Νικόλαος Μπέλος, ο νομικός σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς και ο ιδρυτής της ομάδας Δημήτρης Αγγελόπουλος.
Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και είχε βασικό θέμα τα έργα ανάπλασης που πρέπει να γίνουν στο κλειστό της Κανήθου, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις του ΕΣΑΚΕ.
«Από την πρώτη στιγμή, ο δήμος έχει δείξει έμπρακτα πως θα είναι αρωγός της προσπάθειας που ξεκινάει στην πόλη μας, μέσα φυσικά στα πλαίσια που επιτάσσει η δύσκολη εποχή την οποία διανύουμε», σχολίασε ο νομικός σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς και συμπλήρωσε. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής για τη στήριξη τους και πιστεύουμε πως τη νέα σεζόν, ο Ίκαρος θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του αθλητισμού στην πόλη».
Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Μπουρμάς θα έχει συνάντηση και με την πρόεδρο του οργανισμού άθλησης Λίλιαν Ζλακώνη,την Πέμπτη (8/8).

Δεν υπάρχουν σχόλια: