Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΛΑΜΙΑ - ΚΥΜΗ 0 - 0



Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του ομίλου, με τη Λαμία να παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία και να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την άνοδο.
Μπροστά σε περισσότερους από 2000 θεατές στο γήπεδο της Λαμίας, έγινε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που όμως δεν ανέδειξε νικητή. Οι γηπεδούχοι στο 31’ ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ζλατκόφσκι, όμως, ο διαιτητής Ανδρονικίδης από τον Πειραιά παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον επιθετικό της Λαμίας. Η Κύμη περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο, κράτησε το «μηδέν» αλλά δεν βρήκε γκολ για να «δραπετεύσει» με τρίποντο από τη Φθιώτιδα. Μάλιστα, η ομάδα της Εύβοιας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσιάτσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του ματς.
ΛΑΜΙΑ (Τίμος Καβακάς): Πουρής, Παπαστεργίου (67' Θωμόπουλος), Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι (88' Αντωνίου), Λεμά, Μοκάκε, Κιπτίου (63' Διαμαντίδης).
ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Πάππος, Κόκκος, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσιρής, Κοκκαλάς, Τσιάτσιος, Δήμου (77' Φλιούκας), Μπουρούς, Μήτρου (87' Φαρούκ), Δρόσος (70'Τσομπάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: