Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η 1η Ζώνη στον τελικό των Παίδων

Με νίκη της ομάδας της 1ης ζώνης (3-1 την 2η ζώνη) άνοιξε η αυλαία της τελικής φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Κατερίνη, η οποία διεξάγεται βάσει του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης της ΕΠΟ. 
Οι νικητές πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 40’+1’ με τον Πιτσιαβά και στο 48’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με πλασέ του Μελιόπουλου έπειτα από μπαλιά του Κύρτσου. Η κεντρική ζώνη μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Γαϊτανίδη στο 65’, αλλά η βόρεια ζώνη επισφράγισε την επικράτησή της στις καθυστερήσεις (80’+2’) με τον Ιωάννου.


1η ΖΩΝΗ: Ζουρνατζίδης, Σωτηρίου, Ιτσκάρας (63’ Τριανταφύλλου), Ζαφειρίου, Βουτσάς, Διαμαντής, Μελιόπουλος, Καράμπελας, Πιτσιαβάς, Κύρτσος (73’ Μιχαηλίδης), Οκάν (48’ Ιωάννου). ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ντουμάνης, Πάτσικας, Παπάζογλου, Νεοφυτίδης, Σπυρίδης, Μαλαδένης.
2η ΖΩΝΗ: Καλαϊτζίδης, Κακάμης (67’ Μαυρούτσικος), Βήχος (50’ Λιάπης), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Κωφός, Γαϊτανίδης, Ντινέ, Παπαδόπουλος (41’ Οικονομίκος), Καλύβας, Ζιάκας. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βασιλάκης, Πατσιούρας, Μανιάτης, Κουλούρης, Ζώχιος, Τσιώκος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Γκαραγιάννης, με βοηθούς τον Ιωάννη Μηνούδη και την Μαρία Γκίκα, ενώ καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Φώτης Πολυχρόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: