Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ


Η πρώτη προπόνηση έγινε εχθές για τον Ηρακλή Ψαχνών με την παρουσία παλαιών και νέων ποδοσφαιριστων. Ο γενικός αρχηγός Κώστας Γκαλουφας καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστες και παρουσίασε τον προπονητή Γιώργο Κουτση και τους συνεργάτες του. Με νέα πρόσωπα λοιπόν και με έξη ποδοσφαιριστες να έχουν μείνει από το περσινό ροστερ έγινε η πρώτη προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς όπως είναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα της προετοιμασιας. 
Οι ποδοσφαιριστες που έδωσαν το παρόν στην πρώτη του Ηρακλή Ψαχνών και ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί το ροστερ τις επόμενες μέρες ήταν. 

Απ’ τους παλιούς, το παρόν έδωσαν οι Χρήστος ΠατσατζόγλουΒασίλης ΠατσατζόγλουΠαναγιώτης ΜπακομήτροςΣάκης ΠαλαιολόγοςΤαουόνγκα Τσιμόντζι και Δημήτρης Αγγελόπουλος.
Απ’ τους νέους, ο Ιμπάν Ράντι , ο Ραζάκ Μεντί, ο Ρέουμπεν Αγιάρνα , ο Κώστας Φλίγκος, ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο Κώστας Στρατομήτρος και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ενώ  ο Φουλάχ και ο  Τσούμπε, που έχουν συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών (αναμένονταν λίγο μετά την προπόνηση, στα Ψαχνά).


οι φωτο ειναι απο το eviateem

Δεν υπάρχουν σχόλια: