Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελευσίνα κέρδισε την πρωτιά, ο Γυμναστικός τις εντυπώσεις!

Το πρώτο τουρνουά μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πανελευσινιακού να κατακτά την πρώτη θέση.  Οι «σταχυοφόροι»  επικράτησαν  της Νέας Κηφισιάς με 52-58 στο τελευταίο ματς του τουρνουά και με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εξασφάλισαν την πρωτιά. Δεύτερη αναδείχτηκε η Κηφισιά, τρίτος ο ΚΑΟΔ και 4ος ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης.



Κατά κοινή ομολογία πάντως τις εντυπώσεις κέρδισε ο «οικοδεσπότης», ο ΓΣ Κύμης. Καταρχάς με την οργάνωση του τουρνουά και με την άψογη φιλοξενία στις ομάδες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση. Δεύτερον, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στην Α1, δύο κατηγορίες πάνω από αυτόν! Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι του έφτασε πολύ κοντά σε μια ιστορική νίκη επί του ΚΑΟΔ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 77-78. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πάθος επίσημης αναμέτρησης την νίκη. Μάλιστα, στο τέλος υπήρξε συγκλονιστική εξέλιξη, αφού σε νεκρό χρόνο ο Παπαντωνίου είχε την ευκαιρία με δύο ελεύθερες βολές να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά τελικά έχασε την δεύτερη και η Δράμα κέρδισε το ματς. Ο ΓΣ Κύμης ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Παναγιώτη Κατράνα που σημείωσε 19 πόντους με 4 τρίποντα και του Γιάννη Κακιούζη, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους. Για τον ΚΑΟΔ πολυτιμότεροι ήταν ο Όντομ με 19 πόντους και ο Ζάρας με 12.
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές πλακετών στις συμμετέχουσες ομάδες, τις οποίες ο πρόεδρος του Γυμναστικού κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και του τους ευχήθηκε εκπλήρωση των στόχων τους στην σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε όλους τους φιλάθλους που αυτό το τριήμερο στήριξαν με την παρουσία τους στις κερκίδες την διοργάνωση και υποσχέθηκε την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: