Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ



Ο Βαγγέλης Ντόβολης μίλησε για την αποχώρηση της Κύμης από τη Γ΄Εθνική λόγω οικονομικής αδυναμίας της διοίκησης.


"Από την στιγμή που η διοίκηση δήλωσε οικονομική αδυναμία τι μπορούμε να σχολιάσουμε εμεί πάνω σ' αυτό. Σίγουρα είναι λυπηρό αυτό που συνέβη, ωστόσο, ήταν και τίμιο εκ μέρους της διοίκησης, διότι δεν μπήκε στη διαδικασία να μοιράσει υποσχέσεις".
"Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο Πρωτάθλημα. Όταν όμως δεν υπάρχουν χρήματα είναι προτιμότερο να σταματάει εδώ όλο αυτό όπως και έγινε. Βλέπεις είναι πιο επίπονο να περιμένεις πότε θα πληρωθείς και να αγωνίας για το τι ξημερώνει αύριο", πρόσθεσε.

Εξοφλήθηκαν άπαντες
Το σημαντικό, πάντως, είναι πως παίκτες και προπονητικό τιμ πληρώθηκαν -όπως λένε από την Κύμη- για την προσφορά τους στην ομάδα έως και σήμερα, συνεπώς σε κανέναν δεν οφείλονται χρήματα. Επιπλέον, η διοίκηση της Κύμης πήρε αυτήν την απόφαση αφού είδε πως όλοι όσοι υποσχέθηκαν οικονομική στήριξη της γύρισαν την πλάτη στα ξαφνικά.
Όσο για το επόμενο δύσκολο κομμάτι, αυτό της ανεργίας μέχρι τον Γενάρη που είναι η μεταγραφική περίοδος, ο Ντόβολης είπε: "Για τα παιδιά αυτό είναι ένα άλλο δύσκολο σημείο που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, να βρουν ομάδα..."

http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: