Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Τα τελευταία νέα του ρεπορτάζ από το τραγικό γεγονός στο γήπεδο της Κηρινθου είναι ότι επτά ποδοσφαιριστες της ομάδας που ήταν μαζί με τον άτυχο ποδοσφαιριστη Γιάννη Συκιωτη μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. 
Οι Τζανης Ευάγγελος - Μόσχος Ευάγγελος - Τομαρας Απόστολος - Μόσχος Αντώνης - Γεωργουσοπουλος Στέργιος - Τριανταφυλλος Παναγιώτης και Σταματελος, αφού περάσαν από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές, θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο. 
Στο Νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΠΣΕ κύριοι Παπαδακης - Πισχινας - Ψαθας που στάθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστες και στους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας της Κηρινθου. 
  
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 

Οι μαρτυρίες από όσους ήταν στο γήπεδο την στιγμή της τραγωδίας συγκλονίζουν.
Όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς οι ποδοσφαιριστες θέλησαν  να σταματήσουν την προπόνηση και να πάνε στα αποδυτήρια. Κατά την αποχώρηση ο άτυχος ποδοσφαιριστης έμεινε λίγο πίσω ενώ οι συμπαίκτες του πήγαιναν προς τα αποδυτήρια. Εκείνη την στιγμή έπεσε ο κεραυνός που τους πέταξε όλους κάτω μέσα σε ένα μεγάλο βουητό, αφού συνήλθαν από το σοκ γύρισαν και είδαν τον άτυχο Γιάννη στο έδαφος. Αμέσως πήγαν κοντά του και εκεί διαπίστωσαν ότι είχε χτυπηθεί από τον κεραυνό, τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας αλλά ήταν πλέον αργά .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: