Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ


Μέτρια ήταν η εμφάνιση της Μικτής Παίδων της Εύβοιας στον αγώνα που έδωσε με την αντίστοιχη της Φωκίδας εκτός έδρας, αλλά κέρδισε πάλι.

Επιβλήθηκε με 1-0 χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα προήλθε από αυτογκόλ, 8 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Πολύ καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα γκολ, έχασε στο 90' ο Βλαχομήτρος.

Επαιξαν με την Εύβοια οι: Πάττας, Τσάλλας, Τζάνος, Χαλιώτης, Καρκαλής, Σαχίνης, Πόμαρες, Βοζίκης, Αθανασίου, Στούπας, Βλαχομήτρος (Καλαμιώτης, Παπατζήκος, Μολές, Λεοντής, Κόκλας, Στρατής).




Αλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μικτή Νέων Εύβοιας και προχωρεί αλώβητη στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού δεν δέχθηκε πάλι γκολ.

Στην Αμφισσα κέρδισε 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Φωκίδας, αν και δεν έκανε κι αυτή (όπως οι Πάιδες)  εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων αγώνων.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με κεφαλιά ο Φτούλης στο 53'.

Επαιξαν οι Χιώτης, Τσακουλης, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Κικίδης, Αναστασίου, Μηλόπουλος, Πατερίτσας, Φτούλης, Τσεκούρας, Τσίμπος (Ντούρμας, Φλώρος, Γκαμίλης, Γιαλός, Κουρτίδης, Βρετός, Κούτουλας).


http://www.egnomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: