Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0 - 0



Δίχως νικητή και τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών, που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Δευτέρας (26/1) για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Β’ Εθνική.
Ένα αποτέλεσμα, που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού με τον ένα βαθμό δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού πάντως έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητο και έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ αυτό του Νίκου Παντελή, που μέτρησε την 4η εντός έδρας απώλεια, παρέμεινε δύο βαθμούς πιο πίσω, φτάνοντας τους 13.



Αν πάντως κάποια ομάδα μπορεί να φύγει από το γήπεδο με… έστω παγωμένα χαμόγελα αυτή είναι η φιλοξενούμενη, αφού τον αντικειμενικό τους σκοπό, που δεν ήταν άλλος από την αποφυγή της ήττας, τον πέτυχαν.
Το παιχνίδι πάντως δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, κατά το οποίο δεν καταγράφηκε ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία.
Ήταν ένα κλασικό άτεχνο παιχνίδι Β’ Εθνικής, χωρίς ποιότητα, αλλά με πολλές δυνατές μονομαχίες. Αναμφισβήτητα είναι από τις αναμετρήσεις που φεύγοντας από το γήπεδο θα τις ξεχάσεις γρήγορα και το μόνο που θα θυμάσαι είναι πως… πόνεσαν τα μάτια.
Η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μελισσά και να απειλήσει. Οι παίκτες του Παντελή είχαν να παρουσιάσουν μόνο κάποιες άστοχες τελικές, που δεν βρήκαν εστία.
Ο Ηρακλής Ψαχνών παρατάχθηκε με ξεκάθαρα αμυντικούς προσανατολισμούς, καταφέρνοντας να… αφοπλίσει τους γηπεδούχους. Ούτε όμως η ομάδα της Εύβοιας ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Διαιτητής ήταν ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) με βοηθούς τους Μπετσόγλου (Κορινθίας) και Μεσσήνη (Αχαΐας). Τέταρτος ο Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής).
Κίτρινες: 51’ Μιχαλόπουλος - 38’ Παληγεώργος, 42’Κοτίτσας, 45’ Πατσατζόγλου Β.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Μιχαλόπουλος, Μασάντο (90’ Τσίγκας), Αρναρέλλης (71΄Φράγκος), Τσίτας (62’ Ντουρμισάι).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελισσάς, Πατσατσόγλου Β., Τσιμόντζι, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Ενρίκο (79’ Πατσατζόγλου Χ.), Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Γουόρντεν (64΄ Μπαλαζάμπε), Κοτίτσας, Ίβκοβιτς (90’ Μαναρίτσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: