Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1 - 0



Άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε την Κυριακή (22/2) στη συγκομιδή του ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0 για τη 18η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου.
Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο της ομάδας του Παναγιώτη Γκουτσίδη στο «σπίτι» της, με το οποίο έφτασε τους 25 βαθμούς και μοιράζεται την πέμπτη θέση με την Ερμιονίδα, την ίδια στιγμή που οι Ευβοιώτες έμειναν στους 16 και στη 10η θέση.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, που στο 11' έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με την ανάποδη κεφαλιά του Σανδραβέλη ύστερα από σέντρα του Μίλιεβιτς να περνά άουτ.


Στο 20' το μακρινό σουτ του Ουρτάδο ήταν επίσης άστοχο, ενώ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το πόδι του και στο 25', αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Τελικά, η υπεροχή των «μελανόλευκων» καρποφόρησε στο 33', όταν ο Μπουρλάκης έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή του Ηρακλή Ψαχνών, με τον Ραπτάκη να γίνεται άθελά του μοιραίος για την ομάδα του, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη στην προσπάθειά του να την απομακρύνει.
Ο Παναιγιάλειος έψαξε και ένα δεύτερο γκολ πριν φύγει το πρώτο 45λεπτο, όμως ούτε ο Μπουρλάκης στο 40' ούτε ο Ουρτάδο στο 45' κατάφεραν να νικήσουν τον Μανιάτη και το 1-0 διατηρήθηκε.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατέβασαν... στροφές, δεν δημιούργησαν ευκαιρίες για το 2-0, αλλά από τη στιγμή που οι Ευβοιώτες στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο τους ήταν παντελώς ακίνδυνοι επιθετικά, δεν είχαν πρόβλημα να συντηρήσουν με άνεση το προβάδισμά τους.
Το σφύριγμα της λήξης, λοιπόν, βρήκε τους Αιγιώτες δίκαιους νικητές, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρατσιάτος του Συνδέσμου Αργολίδας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νενεκούμη και Καραγεώργο.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Πιζ (60' Σκαρτσίλας), Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (78' Σταμογιάννος), Σεχολάρι, Μπουρλάκης (65' Mπούνας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (81' Μελίσσας), Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσιμότζι (83' Τσεβάς), Χρ. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Ίβκοβιτς (37' Ενρίκο), Ράντι, Μπαλαράμπε, Γουόρντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: