Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ



Ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ερμιονίδα και ο Ηλίας Φυντάνης εμφανίστηκε... αγριεμένος στη συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός των Ευβοιωτών, λοιπόν, έκανε λόγο για ανεπίτρεπτα λάθη και για ανικανότητα κάποιων παικτών του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός προς τους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, τους οποίους και κάλεσε να ξυπνήσουν...



«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μάλιστα με αυτογκόλ. Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν την Ερμιονίδα που έχει τόσους καλούς παίκτες ιδίως στο κέντρο, είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι γιατί η ομάδα μας έχει παίκτες που είναι κουρασμένοι και δεν φτάνει μόνο αυτό. Ενώ είμαστε πολύ διαβασμένοι για τον αντίπαλο και για τις στημένες φάσεις, ο Ιασωνίδης σκοράρει, ενώ υπάρχει παίκτης που τον έχει χρεωθεί σε μαρκάρισμα. Αυτά είναι λάθη που είναι αδυναμίες κάποιων. Ρισκάραμε παίζοντας με πέντε επιθετικούς, αλλά και στη φάση του Γουόρντεν που μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι, το χάσαμε. Αυτό δεν είναι μόνο ατυχία, αλλά και ανικανότητα. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά, πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να καταφέρουμε να σωθούμε», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος προπονητής.
Και απαντώντας για το αν μπορεί να πετύχει ο Ηρακλής Ψαχνών το στόχο της σωτηρίας, τόνισε: «Με εμφάνιση σαν του πρώτου ημιχρόνου όχι. Με εμφανίσεις όπως στο Αίγιο μπορούμε, αλλά και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε εδώ για να κάνουμε παρέλαση. Ίσως το μήνυμα που πήγα να περάσω και να παίζουμε με πάθος κάποιοι δεν μπορούν να το κάνουν. Για να πετύχουμε τη σωτηρία 100% στα παιχνίδια που μας μένουν πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες μαζί με αυτή του Πανηλειακού, δηλαδή τρία στα πέντε από αυτά που θα παίξουμε, αλλά πάλι θα εξαρτηθεί και από τα άλλα αποτελέσματα. Δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να ξυπνήσουν τα ονόματα που έχουμε στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: