Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

RED LIONS: TIMHΣAN TON KAΛΛIMANH, ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

REDLIONS200215
(Στέλιος Δοντάκης, Βασίλης Τσερκέζης, Αλέξης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Χατζής και ο Κώστας Καλλιμάνης)
Πανσερραϊκή βραδιά στην όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση από τα μέλη της Λέσχης Φίλων Πανσερραϊκού “Red Lions” που έκοψαν την Βασιλόπιτά τους ενώ στην συνέχεια τίμησαν τον Κώστα Καλλιμάνη. 
Τον ποδοσφαιριστή αλλά και άνθρωπο Κώστα Καλλιμάνη που τόσα πολλά πρόσφερε στον Πανσερραϊκό.
Τον Κώστα Καλλιμάνη που τόσο πολύ αγάπησε τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό αλλά και τόσο πολύ αγαπήθηκε από τους Σερραίους. 
Μάλιστα του απενεμήθη εκ μέρους της Λέσης Φίλων Πανσερραϊκού Red Lions, η ύστατη τιμή καθώς των ανακύρηξαν επίτιμο μέλος των Red Lions.
Το γνωστό σύνθημα … «είσαι το καλύτερο αλάνι, Καλλιμάνη, Καλλιμάνη» ακούστηκε πολλές φορές στην ώρα της εκδήλωσης από τους “Red Lions”, ενώ ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε την Τιμητική Πλακέτα και την ιστορική πλέον φανέλα με το Νο 2, ενώ υπέγραψε μια φωτογραφία του με το Λιοντάρι στο στήθος, η οποία θα κοσμεί τα γραφεία της Λέσχης.
Ο Κώστας Καλλιμάνης που αγωνίσθηκε το 2007-08(30 συμ.) και 2008-09(26 συμ), ζώντας το όνειρο της άνόδου στην Super League,μετά από προσπάθεια 16 χρόνων.
Προηγουμένως ο πρόεδρος της Λέσχης είχε κόψει την Βασιλόπιτα, ευχαριστώντας όλους όσους παραβρέθηκαν στα γραφεία της Λέσχης. Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Χαλκίδης, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Βασιλακάκης μαζί με το επιτελείο του, τον προπονητή των τερματοφυλάκων, Τάσο Αποστολόπουλο και τον γυμναστή Θόδωρο Καννά, αλλά και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ακόμη παραβρέθηκαν οι παλαίμαχοι Παύλος Δημητρίου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιώργος Τσιφούτης, αλλά και μεγάλος αριθμός φίλων και μελών της Λέσχης.
RED LIONS 200215 100

Ο πρόεδρος των Red Lions ενώ κόβει την Βασιλόπιτα, ενώ τον παρακολουθούν, ο Στέλιος Δοντάκης, μέλος του ΔΣ, ο Αλέξης Κωνσταντινίδης υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της Λέσχης, ο Δημήτρης χατζής, μέλος του ΔΣ και ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Πανσερραϊκού-τμήματα υποδομών.
RED LIONS 200215 101
Ο πρόεδρος Βασίλης Τσερκέζης με τον τιμώμενο Κώστα Καλλιμάνη και το κασκόλ των Red Lions στο λαιμό, τη φανέλα και τη φωτο ανά χείρας, λίγο μετά την ανακύρηξη του ως επίτιμου μέλους των Red Lions.
RED LIONS 200215 103
... τυχεροί οι Οικοδεσπότες καθώς το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Λέχης και ο Ταμίας της Σταύρος Κιουρτσίδης περιχαρής το επιδεικνύει.
RED LIONS 200215 104
...ένα γενικό πλάνο από την εκδήλωση γεμάτο Πανσερραϊκό-Προπονητής,Ποδοσφαιριστές αλλά και λάβαρα και φανέλς.
RED LIONS 200215 105
Ο Αλέξης Κωνσταντινίδης και ο Κώστας Καλλιμάνης...
RED LIONS 200215 106
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Red Lions Βασίλης Τσερκέζης, τόνισε μεταξύ άλλων, "ότι φέτος στην κοπή της Βασιλόπιτας την οποία θέλουμε να καθιερώσουμε ως εκδήλωση θα τιμήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που αν και δεν είναι Σερραίος αγάπησε την ομάδα σαν Σερραίος,  αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους Σερραίους φιλάθλους γιατί έδειξε μεγάλο πάθος και σεβασμό για την κόκκινη  φανέλα. Με την σημερινή κίνηση θέλουμε να θυμηθούμε τα παλιά και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο να ρθει στο γήπεδο, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια είναι λίγο μακριά. Γιατί στα δύσκολα θέλει η ομάδα στήριξη. Όλοι μαζί ας βοηθήσουμε για να ανεβεί ο Πανσερραϊκός εκεί που ανήκει.
RED LIONS 200215 107
Ο Κώστας Βασιλακάκης τόνισε μεταξύ άλλων:
"Ήρθαμε όλοι(Διοίκηση-προπονητικό τιμ-παίκτες) σε μια εκδήλωση όπου ο σύνδεσμος θα κόψει την πίτα του. Έχουμε πει κατ΄ επανάληψη ότι ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, κι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια και όταν λέμε οικογένεια σε μια ομάδα εννοούμε Διοίκηση-προπονητικό τιμ-παίκτες-κόσμος, όλοι μαζί γιατί ο στόχος μα είναι κοινός και εκείνο που μπορούμε να πούμε και να υποσχεθούμε εμείς είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά , έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να πετύχει στο τέλος τον στόχο και να δώσουμε στον κόσμο την χαρά της ανόδου".  
RED LIONS 200215 108
Ο Κώστας Καλλιμάνης εμφανώς συγκινημενος δήλωσε...
Είναι η μεγαλύτερη τιμή για μένa…
Θέλω να ευχαριστήσω τους Red Lions για την τιμή που μου κάνανε…
Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος… δεν υπάρχου λόγια.. είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα… εδώ πέρασα δυο υπέροχα χρόνια, δέθηκα με τον κόσμο, δέθηκα με την ομάδα, τους ευχαριστώ πολύ και αυτό που θα ευχηθώ εγώ είναι να βρεθεί ο Πανσερραϊκός όχι στην Β΄ αλλά στην Α΄ Εθνική. Βέβαια σιγά σιγά, ας είναι η φετινή χρονιά τουλάχιστο στην Β΄ και βλέπουμε. 
Η πόλη των Σερρών είναι η αγαπημένη μου πόλη και πέρασα δυο εκπληκτικά χρόνια, που νομίζω ότι είναι σαν να έζησα πολλά περισσότερα. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα της καρδιάς μου το έχω πει και θα το λέω πάντα. Ο Πανσερραϊκός μέχρι τώρα πάει πάρα πολύ καλά  νομίζω ότι τα παιδιά δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι αυτοί που καταφέρουν να ανέβουν στην Β΄ Εθνική. Έχει σίγπυρα δύσκολο έργο, αλλά νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει.  Αξέχαστο μου έχει μείνει το παιχνίδι, στην Καστοριά με την μεγάλη εκδρομή του κόσμου και την βοήθεια που μας έδωσαν. Θυμάμαι το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο που θέλαμε τη νίκη για να σφραγίσουμε το εισιτήριο της ανόδου το οποίο και κερδίσαμε και φυσικά τη μεγάλη φιέστα. Αλλά ακόμη σημαντικότερη στιγμή για μένα είναι η γέννηση της κόρης μου στις Σέρρες που μ’ έδεσε ακόμη παραπάνω με τη ωραία πόλη σας και ήρθε μαζί με την άνοδο στην Super League.
RED LIONS 200215 109
Παναγιώτης Χαλκίδης, πρόεδρος Πανσερραϊκού:
Εκ μέρους της Διοίκησης του Πανσερραϊκού και του ποδοσφαιρικού τμήματος, να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου, μια καλή χρονιά, να είναι γεροί να είναι κοντά στην ομάδα. Βέβαια τους θέλουμε λίγο περισσότερους, να βγάλουμε κι ένα μικρό παράπονο… 
Νομίζουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο… εννοείται ότι η προσπάθειά μας εντείνεται… καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στον στόχο μας. 
Σήμερα είχαμε την χαρά να δούμε το φίλο τον Κώστα τον Kαλλιμάνη, ένα ποδοσφαιριστή με ήθος και ποδοσφαιρική αξία, χάρηκα πολύ για τις ευχές που έδωσε για την ομάδα βέβαια δεν μου άρεσε που είπε σιγά σιγά θα πάμε στη Super League…δεν θα πάμε σιγά σιγά… θα πάμε γρήγορα. 
Είμαστε αισιόδοξοι… Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό προπονητή και γενικά είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια κι αυτό ίσως είναι το βασικότερο απ’ όλα, για να φτάσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: