Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ



Για τα πλέι άουτ έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στη Β' Εθνική. Ο μόνος τρόπος για να πέσει απευθείας η ομάδα του Τίμου Καβακά είναι να νικήσει ο Άλιμος την ΑΕΚ, κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Το αρνητικό για τα Ψαχνά είναι ότι θα μπουν με μειονέκτημα στη διαδικασία των πλέι άουτ. Ωστόσο, αυτό δεν φοβίζει τον τεχνικό τους, όπως δήλωσε εκείνος στο Star Κεντρικής Ελλάδας.


Αναλυτικά όσα είπε: «Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Έχουμε ντεσαβαντάζ όσον αφορά στα πλέι άουτ. Αυτό δεν μας φοβίζει γιατί έχουμε αρκετά παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές και αν είμαστε σοβαροί θα τα καταφέρουμε. Αν δεν πίστευα στην ομάδα και στη διοίκησή μου δεν θα ερχόμουν καθόλου. Αυτό που έχουμε υποσχεθεί είναι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Ηρακλή Ψαχνών. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι ομάδα υπόδειγμα για τη Β' Εθνική, νυκοκοιρεμένη. Είναι κρίμα να μην πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι καλό για τον τόπο να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, γιατί έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ. Θα προσπαθήσουμε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Θα παρουσιαστούμε καλοί στο πρώτο ματς, που είναι πολύ σημαντικό γιατί θα μας δώσει ψυχολογία».
Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Γκαλούφας σημείωσε: «Ο Καβακάς είναι ένας καταξιωμένος προπονητής στη Β' Εθνική. Για τα πλέι άουτ χρειαζόμασταν μια αλλαγή σε όλο το τιμ. Καλούμαστε να κάνουμε ακόμα μια υπέρβαση. Σαφώς και είναι δύσκολο το έργο μας. Έχουμε όμως κάνει υπερβάσεις τα τελευταία χρόνια και θα μείνουμε στην κατηγορία. Θα είμαστε πανέτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: