Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ Ο ΔΟΑΠΠΕΧ


 Άλλη μια διοργάνωση μηχανοκινητου αθλητισμού στην πόλη μας στέφθηκε  με απόλυτη επιτυχία. Καταπληκτική η Ριτσωνα 2015 υπό την αιγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ , η οποία συγκέντρωσε πάνω από 20 χιλιάδες φίλους του δημοφιλούς σπορ, οι οποίοι κατέκλυσαν το όμορφο βουνό και βοήθησαν από την πλευρά τους στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα.
Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως για τον ΔΟΑΠΠΕΧ είναι η παρουσία του Ρούσσου Πανταζη ως συμβούλου του μηχανοκινητου αθλητισμού, ενός ανθρώπου που τριάντα χρόνια τώρα είναι η ψυχή των αγώνων και όχι μόνο, στα μηχανοκίνητα σπορ εντός αλλά και εκτός της πόλης και του νησιού γενικότερα. 
Ιστορικά αναμνήσεις από τα παλιά ( Ακρόπολις ) με πέρασμα από το Πλατανακι , τις αμέτρητες αναβάσεις της μαμάς των αγώνων Ριτσωνας , τις αναβάσεις της Κύμης , και κάποιες εξερετικες διαδρομές από τις πολλές που διαθέτει η Εύβοια όταν έγινε εδώ το ( Μαύρο Ρόδο ) , μια διοργάνωση από τον Ρούσσο Πανταζη που άγγιξε το τέλειο . 
Φλέβα χρυσού χτύπησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ με την παρουσία του Ρούσσου Πανταζη ως συμβούλου στον μηχανοκίνητο αθλητισμού με τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση , και τα καλύτερα έρχονται. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: