Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΥΤΑΣ



Με τον Φωστήρα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, η νίκη στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών είναι μονόδρομος.
Ο «Φονέας» δοκιμάζεται την Κυριακή (8/3, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών και ο Βαγγέλης Γούτας τόνισε ότι η οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από το… 100% για το θετικό αποτέλεσμα:


«Ο κάθε προπονητής όταν αναλαμβάνει κοιτάει αν οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή ψυχολογία και αν μπορούν να αποδώσουν σωστά στις προπονήσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά τα στοιχεία και σε αυτό βοήθησε η αγωνιστικότητα της προηγούμενης Κυριακής. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Ήμασταν μαχητικοί, είχαμε καλή οργάνωση, αλλά το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς:
«Όλοι λένε ότι είναι ένας τελικός για τους δύο. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε το 100% και ενδεχομένως κάτι παραπάνω, τόσο ο καθένας παίκτης ατομικά, όσο και ομαδικά. Ξέρουμε ότι λόγω θέσης είναι υψηλού κινδύνου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και να λέμε είναι να δείχνουμε αγωνιστικότητα, κυρίως σε αυτό το παιχνίδι που είναι μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: