Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΗ


Το μπλόκο των ανοιχτών δικαστικών υποθέσεων θέτει σε κίνδυνο την έναρξη πλέι οφ και πλέι άουτ στις 26 Απριλίου * Διαφορετικά τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3/5

Και το… ράβε ξήλωνε στη Β’ Εθνική συνεχίζεται. Δευτέρα ήταν και πάει! Αλλάζει ξανά ο εσωτερικός προγραμματισμός στη διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας.
Έτσι, μετά τις αναβολές αρκετών δικαστικών υποθέσεων στην Πειθαρχική Επιτροπή για τη Δευτέρα (20/4) είναι πλέον αδύνατο να πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα η κλήρωση για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.
Η διαδικασία πάει υποχρεωτικά για την Τρίτη (21/4) και… βλέπουμε. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη θέτει πλέον σε κίνδυνο και την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ ως προς το αν θα ξεκινήσουν τελικά στις 26 Απριλίου, όπως έχουν ενημερωθεί εσωτερικά και οι περισσότερες ομάδες.
Και αυτό διότι μια νέα καθυστέρηση, αν δεν γίνει κλήρωση έστω την Τετάρτη (22/4), θα οδηγήσει μοιραία την πρεμιέρα των αγώνων στις 3 Μαΐου (με δεδομένο ότι στις 29/4 υπάρχουν οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή του Ηρακλή και του Απόλλωνα Σμύρνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: