Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΠΑΟΚ 0 - 10 ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ


 Η υπέρβαση για τις Αβαντίδες είχε ήδη γίνει με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα αλλά και την σημαντική πορεία στο κύπελλο. Η χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην καλύτερη Ελληνική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τον ΠΑΟΚ είχε χαρακτήρα γιορτής καθώς η δυναμικότητα των δυο ομάδων είναι τεράστια. Ο δικέφαλος έφυγε με τη νίκη 10-0 και τη πρόκριση από το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας σε ένα ματς που παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των κοριτσιών της Εύβοιας και θαύμασαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι Αβαντίδες άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο και στην επανάληψη παραδόθηκαν με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει. Για τις φιλοξενούμενες 4 γκολ πέτυχε η Δημητρίου (49΄, 61΄,65΄, 77΄) 3 η Κακαμπούκη (53΄, 71΄, 88΄) και από ένα η Μάρκου (36΄), Αδαμάκη (75΄), και Σακελλάρη (84΄).

Αβαντίδες:
 Τσόκου, Νεννέ, Χριστοδούλου, Χαρτοματζίδου (73΄Κοκκίνου), Τροχούτσου, Παγώνη, Βόλη, Μανίτα (89΄Τζαφέρη), Μισιρλή, Κυρήκου, Στεφανοπούλου   
ΠΑΟΚ 
Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη, Γιάννου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Σακελλάρη, Δημητρίου, Μάρκου, Γεωργίου.  


















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: