Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2 - 0 ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ



Σεφτέ στη διαδικασία των πλέι άουτ της Β' Εθνικής έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος φώναξε παρών στον πρώτο πρόωρο τελικό.
Οι παίκτες του Τίμου Καβακά την Κυριακή (3/5) νίκησαν με 2-0 την Επισκοπή, πήγαν στους τρεις βαθμούς και άφησαν τους Κρητικούς μόνους τους στην τελευταία θέση.
Τα Ψαχνά ήταν ανώτερα συνολικά στο ματς, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και στη συνέχεια πάτησαν πάνω στο προβάδισμά τους κάνοντας το ματς που θα ήθελαν.
Έτσι παραμένουν ζωντανά στην υπόθεση της παραμονής μειώνοντας τη διαφορά από τον τρίτο Αχαρναϊκό στους τέσσερις βαθμούς. Αντιθέτως, η Επισκοπή θα πρέπει να κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ παρόλο που μένουν ακόμη οκτώ ματς.


Ο Ηρακλή Ψαχνών ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχοντας γενικά το παιχνίδι.
Μόλις στο 5' έκανε αισθητή την παρουσία του με τον Χρήστο Πατσατζόγλου να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Γουναρίδη να παραχωρεί κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν πολλές στημένες φάσεις, αλλά αδυνατούσαν να τις εκμεταλλευτούν. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πέντε κόρνερ στη σειρά που πήραν αρχής γενομένης από το 22'.
Τελικά η υπεροχή τους μετατράπηκε σε γκολ στο 31'. Ο Κόσουτιτς έκανε την προσπάθεια από δεξιά και Ράντι από κοντά με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική, καθώς η Επισκοπή αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ προκειμένου να αποφύγει την ήττα.
Οι τελικές προσπάθειες, πάντως, ήταν ελάχιστες. Μία εξ αυτών έγινε στο 50' με το Πάλλα να κάνει σουτ μέσα από την περιοχή από λανθασμένο γύρισμα του Ενρίκο και τον Μελισσά να διώχνει.
Όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο πιο πολύ άνοιγε το ματς. Η Επισκοπή ανέβαινε ψηλά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το αποτέλεσμα ήταν να αφήνει χώρους, τους οποίους προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής Ψαχνών με αντεπιθέσεις.
Τελικά η μπίλια έκατσε στα Ψαχνά. Κατάφεραν να εξαργυρώσουν μία από τις αντεπιθέσεις τους και να κλειδώσουν στο 90' τη νίκη με γκολ του Ενρικο μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαραβίνος (Αθηνών), βοηθοί οι Πανουγλίδης (Αθηνών) και Λάμπρου (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος ο Μανούρας (Τρικάλων).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελισσάς, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Σικαλιάς (46' Μπακομήτρος), Τσιμότζι, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Χρ., Κόσουτιτς, Ενρίκο, Ράντιτς, Πουλάκος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης (81' Αργυρίου), Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (67' Πετράκος), Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: