Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Αυλωνάρι ο εκτελών χρέη προπονητής της Δόξας Προκοπίου,Διαμαντής Κουτσουφλάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Υπήρξαν κάποιες λεκτικές επιθέσεις προς εμάς ,αλλά για εμένα αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό γιατί η αντίπαλη ομάδα καιγόταν για το παιχνίδι και εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοιες καταστάσεις.Σε όλη τη διάρκειά του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μας έμειναν απροστάτευτοι από τον αξιολογημένο διαιτητή κύριο ΛΑΜΠΡΟΥ,ο οποίος απέναντι στο δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου,λόγω σπουδαιότητας σκληρό η' δυναμικό αν θέλετε παιχνίδι των αντιπάλων,απαντούσε με κάρτες μόνο προς την ομάδα μας.

Πιστεύω ότι είναι ο μόνος υπευθύνος για την ήττα μας, παρόλο που η ομάδα μας κατά γενική ομολογία αν και με δέκα παίχτες ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι. Υ.Γ. ευχαριστώ την επιτροπή διαιτησίας που για ακόμη ένα παιχνίδι μας σκληραγώγησε και μας προετοίμασε για την δύσκολη επόμενη χρονιά. 

Υ.Γ.2 ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ 70 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ 'ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: