Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ


Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Ηρακλής Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Αίγιο (0-0) κόντρα στον Παναιγιάλειο, αλλά απέχει ακόμα έξι βαθμούς από την προνομιούχο 3η θέση στον 1ο όμιλο των μπαράζ της Β’ Εθνικής.
Ο Τίμος Καβακάς ωστόσο δεν χάνει την πίστη του για την παραμονή και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω τραυματισμών, αλλά έπλεξε το εγκώμιο όσων έχουν κληθεί να αγωνιστούν υπογραμμίζοντας πως έχουν καρδιά και ψυχή.



«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς που γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ακόμα και τώρα που πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για εμάς. Μετά τη νίκη επί της Ερμιονίδας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστια. Με σημαντικές απουσίες, τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε. Με έξι βασικούς παίκτες εκτός, που είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία. Ήρθαμε να παίξουμε ελλιπέστατοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το βαθμό», είπε αρχικά ο Καβακάς.
Ερωτηθείς αν ο Ηρακλής Ψαχνών έχει ελπίδες παραμονής, απάντησε: «Ασφαλώς και έχουμε ελπίδες. Έχουμε τρία ματς στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο και δύο εκτός με Επισκοπή και Ερμιονίδα. Όσο έχουμε ελπίδες θα παλεύουμε. Το πρόγραμμά μας είναι ευνοϊκό, ειδικά αν έρθουν τα παιδιά που λείπουν. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα ήταν εκπληκτική, άσχετα αν έχασε το πρώτο ματς. Οι απουσίες είναι αυτές που μας στοιχίζουν τη δεδομένη στιγμή. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν καρδιά και ψυχή. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: