Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0 - 1



Μόνο νίκη ήθελε η Ερμιονίδα ενάντια στον Ηρακλή Ψαχνών για να ησυχάσει με την παραμονή της στη Β' Εθνική, ωστόσο δεν τα κατάφερε  στο Κρανίδι και η ήττα με 1-0 την έβαλε σε μπελάδες.
Δύο αγωνιστικές, λοιπόν, πριν το φινάλε των πλέι άουτ, η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε στους 18 βαθμούς και νιώθει απειλητική την ανάσα των Παναιγιάλειου και Καλλιθέας, που ακολουθούν στους 17.
Από την πλευρά του, ο Ηρακλής Ψαχνών μετρά 12 πόντους και πήρε παράταση ζωής, αν και βέβαια οι πιθανότητες για τη σωτηρία δεν είναι με το μέρος του.


Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 9', όταν ο Ίβκοβιτς έκανε άστοχο πλασέ ύστερα από σέντρα του Νικολίτση, για να απαντήσει η Ερμιονίδα με την εκτέλεση φάουλ του Όμο στο 15', που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Μανιάτης.
Στο 17' ο Ηρακλής Ψαχνών φάνηκε εκ νέου απειλητικός με το πλασέ του Πουλάκου που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 24' το σουτ του Πολίτη απέκρουσε στη γωνία του ο Λυμπερόπουλος.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0, αφού στο 45' ο Μανιάτης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Δωματά, ενώ στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης η κεφαλιά του Όμο μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Μηλιώτης δεν βρήκε τον στόχο.
Εντέλει, η ομάδα του Τίμου Καβακά πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 65' ο Μπαλαράμπε με σουτ μέσα από την περιοχή, για να «παγώσουν» έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο και οι Ευβοιώτες έφυγαν με το σημαντικό διπλό από το Κρανίδι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Απτόσογλου και Καρατζίκα.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Μηλιώτης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Όμο, Συμελίδης (46' Στάικος), Τσακόν (74' Ταπέ), Κιοσές, Δωματάς (62' Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Τσιμότζι, Μάκο, Νικολίτσης (50' Ενρίκο), Πολίτης, Ίβκοβιτς (30' Γουόρντεν), Πουλάκος (62' Μπαλαράμπε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου