Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

AEK ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ


Η ΑΕΚ Χαλκίδας έχει μια ιστορία 87 χρόνων . Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έλειψε ποτέ από τα πρωταθλήματα της Ευβοίας. 

Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της . Το έμβλημα  της. 

Όλα τα χρόνια η ομάδα χρησιμοποιουσε το σήμα της μεγάλης ΑΕΚ Αθηνών με το δικέφαλο.
Κάποια στιγμή αυτό έπρεπε να αλλάξει, να αποκτήσει η ιστορική ομάδα το δικό της έμβλημα . Ήταν το 2008  και η ΑΕΚ Χαλκίδας γιόρταζε τα 80 χρόνια ιστορίας και μνήμης. 


Στην διοικηση πρόεδρος ο Γιώργος Αρτιτσογλου που πράγματι σε δύσκολες εποχές βοήθησε πολύ την ομάδα. Τότε ήταν που μαζί με ένα φίλο τον Νίκο Κατσαμαγκο ( Αν και Παναθηναϊκός ) πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε τον Γιώργο με όσες δυνάμεις και ιδέες είχαμε. 
Πήραμε τότε την απόφαση να διοργανωσουμε μια γιορτή για τα 80 χρόνια της ΑΕΚ Χαλκίδας κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ από ένα ερασιτεχνικό σωματιο να κάνει μια τέτοια μεγάλη και επαγγελματικη   εκδήλωση . 
Η γιορτή έγινε στο ξενοδοχείο LUCY και είχε μεγάλη επιτυχία . 
Έπρεπε λοιπόν να κάνουμε κάτι να δείξουμε ότι η ΑΕΚ Χαλκίδας έχει την ταυτότητα της και θα συνεχίσει μέσα στον χρόνο και στην ιστορία να υπάρχει.
Η απόφαση ήταν η ομάδα να αποκτήσει το δικό της έμβλημα  , έτσι μετά από πολλές ιδέες καταλήξαμε στο έμβλημα  που έχει και σήμερα η ομάδα και θα το έχει για πάντα γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα . 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ 

Αποστολος Αβερκιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: