Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Μετά από συνεχείς αναβολές, κωλυσιεργίες,  κλεισμένες μεταγραφές που ποτέ δεν κλείστηκαν, και χρήματα που ποτέ δεν κατατέθηκαν το σίριαλ έφτασε στο τέλος του. Ο Γιώργος Τόλιας ενημέρωσε ότι σήμερα στις 19:30 φτάνει στη Χαλκίδα ο (εξαφανισμένος) Κωνσταντίνος Κοτσάτος  προκειμένου να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του ιστορικού ΑΟΧ.

Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε υπό τις έντονες πιέσεις μελών του ΔΣ που απείλησαν με παραίτηση λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στην παρούσα διοίκηση. Παρών θα δώσει και ο Γιώργος Λάμπρου ο οποίος ανησυχεί έντονα για το μέλλον της ομάδας. Αν σε αυτή τη συνάντηση ο Κοτσάτος δεν δώσει λύση στη χρηματοδότηση της ομάδας τότε θα έχουμε παραιτήσεις και διοικητικές εξελίξεις.



Πάντως αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι τραγική με τους ποδοσφαιριστές να ζητούν τα δελτία τους προκειμένου να αποχωρήσουν και τους διοικούντες να διαρρέουν ότι τους έχουν κλείσει. Υποτίθεται ότι μετά τη μεταγραφή του Σπανού (που ποτέ δεν έγινε) θα ακολουθούσε ένα μεταγραφικό μπαράζ το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η προετοιμασία μετατέθηκε για την άλλη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν  ποδοσφαιριστές, ούτε καν ιματισμός.   


Σήμερα λοιπόν μετά τη συνάντηση θα γνωρίζουμε αν αυτή η διοίκηση μπορεί να σταθεί και να συνεχίσει μετά τα όσα δεν έχει κάνει. Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καν συγκροτηθεί σε σώμα άρα τυπικά, αλλά και ουσιαστικά δεν υπάρχει. Πάντως οι εγγυήσεις του κ. Κοτσάτου θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλες για να μπορέσει να πείσει και να κερδίσει ξανά σε αξιοπιστία και βάσει των μέχρι τώρα δειγμάτων πολύ δύσκολα θα έχουμε αίσιο τέλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: