Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ


Τίποτα δεν ξεκαθάρισε από το χθεσινό πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του ΑΟ Χαλκίς.

Ο κύριος Κοτσατος που τόνισε την δυσκολία μεταφοράς χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό λόγω των προβλημάτων με τις τράπεζες και ουσιαστικά αυτό που είπε ήταν ότι όλες οι ενέργειες και εργασίες της ομάδας θα πάνε μερικές μέρες πίσω.
Τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ότι θα καλύψει την διαφορά εσόδων - εξόδων και ότι η ομάδα θα κάνει πορεία πρωταθλητισμου. 
Όλα καλά μέχρι εδώ , υπάρχουν όμως πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες όσο αφορά  το μέλλον της ομάδας.




Οι μέρες περνάνε χωρίς ακόμα να έχει μπει ένα ευρώ στα ταμεία της ομάδας χωρίς να έχει γίνει μια συμφωνία με ποδοσφαιριστη που η είναι στην ομάδα η είναι στην σκέψη της τεχνικής ηγεσίας για μεταγραφή . 
Δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ομάδας περιμένοντας τα βιβλία όπως λέγεται κάτι που και αυτό μας φαίνεται περίεργο, ( πόσο θα κάνουν να ετοιμάσουν τα βιβλία και γιατί δεν δίνονται έστω αρμοδιότητες στους ανθρώπους της διοίκησης έτσι ώστε να περπατήσει λίγο το πράγμα ).
Η Παρασκευή που μας έρχεται είναι η πιο κρίσιμη μέρα για πολλά και για πολλούς στην ομάδα. 
Αν δεν έχουμε γρήγορα εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι πιστεύουμε ότι θα δούμε πράγματα που ούτε τα περιμέναμε . 
Χωρίς να θέλουμε να φέρουμε την καταστροφή και χωρίς να θέλουμε να κατηγορησουμε πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνουμε την ανάγκη να υπάρχουν γρήγορα λύσεις και αποφάσεις από την διοικηση του ΑΟ Χαλκίς γιατί ο καιρός περνάει και οι μέρες χάνονται όσο και να λένε από τον ΑΟ Χαλκίς ότι όλα θα γίνουν. 

Αποστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: