Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Πλάνο για μια ομάδα της Εύβοιας στην Β΄ εθνική



Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι υψηλόβαθμοι παράγοντες του ΑΟ Χαλκίς και του Ηρακλή Ψαχνών εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μια Ευβοϊκή ομάδα στην footballleague. Το σενάριο είναι 100% βάσιμο και διασταυρωμένο και επιβεβαιώνεται τόσο από την πρωτεύουσα του νομού, όσο και από διοικητικά στελέχη του «ημίθεου».

Βασική προϋπόθεση υλοποίησης του εν λόγω πλάνου είναι η παραμονή του Ηρακλή Ψαχνών στην κατηγορία κάτι που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες η super league θα επικυρώσει την βαθμολογία της Α΄ κατηγορίας. Στη συνέχεια θα ζητηθεί από τις ομάδες της παρακάτω κατηγορίας να δηλώσουν συμμετοχή μέσα σε 72 ώρες στο πρωτάθλημα της footballleague. Σύμφωνα με  τις μέχρι τώρα ενδείξεις υπάρχουν ομάδες που δύσκολα θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη 2η κατηγορία (Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, Καλλιθέα κ.α).

Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα ζητηθεί από τις ομάδες που έχουν άδεια συμμετοχής να καλύψουν τις θέσεις. Υπενθυμίζουμε ότι τα Ψαχνά έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην Β΄κατηγορία  και μάλιστα σήμερα η διοίκηση Στούπα αιτήθηκε άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού , γεγονός που επιβεβαιώνει τόσο το παραπάνω σενάριο, όσο και το ενδεχόμενο deal με τον ΑΟ Χαλκίς.

Το «Eviagoal» γνωρίζει ότι Τάσος Καρυστινός και Γιώργος Στούπας έχουν συζητήσει το πλάνο που αναφέρει ότι ο Ηρακλής αλλάζει έδρα και στη συνέχεια αλλάζει και όνομα σε ΑΟ Χαλκίς. Ήδη έχουν γίνει επαφές με επιχειρηματίες του νομού που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να στηρίξουν το εγχείρημα μιας Ευβοϊκής ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Αύριο Πέμπτη πραγματοποιέιται η γενική συνέλευση του ΑΟ χαλκίς και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Τάσου Καρυστινού απέναντι στο ψηφοδέλτιο Κοτσάτου που έχει καταρτιστεί και θα ζητήσει την ψήφο της γενικής συνέλευσης. Οι άνθρωποι που το απαρτίζουν είναι οι : Κοτσάτος, Τόλιας, Ελευθεριάδης,Αρμόνης,  Γκάβαλης, Αναγνωστάκης, Μαδαρός και δυο συνεργάτες της πλευράς Κοτσάτου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την είσοδο αρνήθηκαν οι Ταρνανάς και τα αδέλφια Λινάρδου.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: