Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ


Στο Πάρκο Του Λαού οι αθλητικές εγκαταστασεις είναι σε άθλια κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον αγωνιστικό χώρο που έχει ανακατασκευασθει  οι υπόλοιποι χώροι είναι απαράδεκτοι. 
Η φύλαξη του χώρου ανύπαρκτη , οποίος θέλει μπαίνει και βγαίνει χωρίς έλεγχο. Η κατάσταση των αποδυτηρίων είναι εστία μόλυνσης και κανονικά θα πρέπει η δημοτική αρχή να βάλει μια μπουλντόζα και να τα γκρεμίσει όλα τα κτίρια που είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Αποχετεύσεις διαλυμένες , κεραμίδια σπασμένα που όταν βρέχει η στέγη τρέχει και πλημμυρίζουν όλα, επίσης να μη μιλήσουμε για τα τρωκτικά που κάνουν πάρτι και η βρώμα που κάνει τους ποδοσφαιριστες και όσους χρησιμοποιουν τους χώρους  να βγαίνουν έξω για να αναπνεύσουν. 


Όταν έγινε η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου οι υπεύθυνοι του Δήμου Γεραντωνης και Σλακωνη μας είχαν δείξει και τα σχέδια των νέων αποδυτηρίων ( φωτο ) από αυτά δεν είδαμε τίποτα και όπως μάθαμε τα αποδυτήρια που ήταν να έρθουν στο Πάρκο Του Λαου κατέληξαν στο γήπεδο της Αρτάκης. Μάλλον για να κερδίσουν μερικούς ψήφους . Επίσης μιλάγανε για κατασκευή κερκίδας αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα . Λόγια - λογία και ψέματα άλλα θα πρέπει επιτελούς η δημοτική αρχή να κάνει κάτι και να μη λένε το ίδιο ποίημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να κάνουν κάτι εκδηλώσεις βιτρίνας και καρναβάλια εκεί να τα βρίσκουν τα χρήματα. 
Θα επιστρέψουμε με πολύ ρεπορτάζ και μετά την εικόνα που θα υπάρχει στο Πάρκο Του Λαού ακριβώς μετά το τέλος του παζαριού. 

Αποστολος Αβερκιαδης 





  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΚΩΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: