Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

AO ΧΑΛΚΙΣ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 2 - 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


Εξαιρετικές εντυπώσεις περίπου στα 2/3 του αγώνα ‘άφησε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην 4ηθέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει στα πόδια της 10 ημέρες περισσότερης προετοιμασίας. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο  στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα 10-15 λεπτά της επανάληψης, όταν και άρχισε να αντικαθιστά σταδιακά την αρχική 11άδα.



Εξαιρετικός Μεσοεπιθετικά
Το τελικό 2-2 που διαμορφώθηκε στο 93΄δεν έχει καμία σχέση με ότι είδαμε στο γήπεδο. Οι «νερατζούρι» έδειξαν ότι διαθέτουν μια πολύ καλή 5άδα μεσοεπιθετικά  που δημιούργησε πολλές φάσεις και έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Παναγιώτης Μπακομήτρος μάρκαρε και έκοψε πολλές επιθέσεις, ο Βαλκάνος έτρεξε μοίρασε και σκόραρε, ο Ντάμπος έδωσε πολύ καλά δείγματα, ο Καμπιώτης  ταχύτατος δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα από δεξιά και ο Σπανός παρότι δεν σκόραρε ήταν απειλητικός για την εστία των «Φθιωτών». Και αν υπολογίσουμε ότι σε αυτούς θα προστεθεί και ο Σταματάκος που σήμερα δεν έπαιξε τότε οι προσδοκίες που δημιουργούνται είναι πολλές.

Φάσεις
Στο 8΄ είχαμε  τον Ζουζουλή σε τετ-α-τετ να πατάει τη μπάλα, στο 12΄ ο Βαλκάνος σέντρα η κεφαλιά του Καμπιώτη πέρασε λίγο έξω, στο 18΄ο Βαλκάνος με ατομική ενέργεια έκανε το 1-0, στο 31΄μεγάλη ευκαιρία πάλι με Βαλκάνο και Καμπιώτη πρωταγωνιστές, στο 48΄1-2 Καμπιώτη-Σπανού κόπηκε τελευταία στιγμή και στο 54΄ο Βαλκάνος πάσαρε και ο Καμπιώτης έκανε το 2-1. 
Το 30λεπτο του Μαρτίνου
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στη πρώτη τους ουσιαστικά επίθεση στη περιοχή της Χαλκίδας με φάουλ που εκτέλεσε ο Μπέντας και ο Τσέλος με κεφαλιά  εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αμυντική λειτουργίας και το 2-2 ήρθε από τον Κωτσαλά στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από τη περιοχή, απόρροια της κυριαρχίας της ομάδας του Μάκη Ζαχαρόπουλου στο τελευταίο 30λεπτο, ενώ δημιούργησε άλλες τρεις επικίνδυνες φάσεις.
Πολύ καλή η διαιτησία του Φώτη και των βοηθών του Περιβολάρη και Αργύρη.

ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Ντουμάνης, Τσεκούρας, Μαρίνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γκιτζάλης, Καμπιώτης, Βαλκάνος, Σπανός, Ζουζουλής. Έπαιξαν επίσης Δημητρίου, Μπασινάς, Σμυρναίος, Γιαλός, Πετρογιάννης, Αποστολόπουλος, Ντεγιάννης, Βρέττος, Ζευγολάτης,

Οπούντιος Μαρτίνου (Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριζάπης, Πατσαρούχας, Δέδες, Δημητρέλος, Μπέντας, Μεχμέτογλου. Έπαιξαν επίσης οι  Δαμαράς, Τσάφος, Κωτσαλάς, Τσίμας, Κακαβάς, Καλαμάτας, Κόκα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: