Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - VOLLEYBALL


Μεγάλο αθλητικό γεγονός πρόκειται να διεξαχθεί στην πόλη της Χαλκίδας στο Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ διοργνώνει τουρνουά volley ΑΝΔΡΩΝ με την συμμετοχή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και του Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ από την Α1 Εθνική κατηγορία και τουΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑΣ απο την Α2 .



Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 5 ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την ομάδα της Λαμίας και θα ακολουθήσει στις 7 ο αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με την Ολυμπιαδα.
Tην Κυριακή στις 5 η Λαμία θα παίξει με την Ολυμπιαδα και στη συνέχεια,  στις 7, θα διεξαχθεί ο αγώνας του γηπεδούχου Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του οικοδεσπότη, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, θα κληρώσει ένα μεγάλο δώρο ενώ η μασκότ του συλλόγου και το χορευτικό γκρουπ θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του γυμναστηρίου της ΚΑΝΗΘΟΥ.

Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας και όχι μόνο θα πρέπει να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτό το αθλητικό γεγονός και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ  να ξαναφέρει στο αθλητικό προσκήνιο και στις υψηλές κατηγορίες την ΧΑΛΚΙΔΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: