Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ



Η απόφαση που έχει πάρει η ΕΠΣΕ για τους ανθρώπους της ενημέρωσης δεν είναι κατά την γνώμη μας σωστή. 
Εν μέρη συμφωνούμε αλλά κύριοι της ΕΠΣΕ όταν παίρνετε κάποιες αποφάσεις θα πρέπει να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για τις συνθήκες  των γηπέδων. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι της ενημέρωσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνουν πολλές δουλείες μαζί ( μετάδοση - φωτορεπορταζ) για την καλύτερη ενημέρωση των ακροατών.





Όταν λοιπόν καθορίζονται οι θέσεις που πρέπει να βρίσκονται τα ΜΜΕ  υπάρχει πρόβλημα .
Και θα αναλύσουμε αμέσως την άποψη μας που θα πρέπει αν θέλουν οι άνθρωποι της ΕΠΣΕ να την λάβουν υπόψη τους και να βγάλουν διορθωτική ανακοίνωση. 
Κανένα γήπεδο πουθενά στην Εύβοια δεν είναι ίδιο ούτε και κατασκευασμενο με υποδομές έτσι ώστε να φιλοξενούν τα ΜΜΕ. 
Θα πρέπει να σκεφτούν ότι οι φωτορεπόρτερ θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη θέση σύμφωνα με την θέση του ηλίου. του γηπέδου για να βγάλουν  τις φώτο που θέλουν. 
Οι άνθρωποι που κάνουν μετάδοση και διαφημίζουν το προϊόν του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί θέσεις για ΜΜΕ δεν υπάρχουν , έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν και όλες πλευρές του γηπέδου και όχι να χρειάζονται κιάλια για να δουν μια φάση. 
Υπάρχει λύση και είναι απλή . Ναι σε θέσεις που οι άνθρωποι της ενημέρωσης να κάθονται και να μην ενοχλούν πάγκους και διαιτητές άλλα σε συνεργασία με τους παρατηρητές η διαιτητές σε κάθε αγώνα  να καθορίζονται οι θέσεις που σε κάθε γήπεδο είναι σίγουρα διαφορετικές και όχι  ίδιες σε όλα τα γήπεδα. 
Τι θέλουμε να πούμε . Δεν είναι ίδιο το γήπεδο της Δροσιάς με το Ενωσιακο η το Πάρκο Του Λαού. 
Η κάποιο άλλο γήπεδο στην Βόρεια Εύβοια η στην Νότια . Άλλες διαστάσεις άλλη θέση. 
Περιμένουμε την απάντηση της ΕΠΣΕ και την διόρθωση της ανακοίνωσης.


Απόστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: