Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ


Αύριο Σάββατο 3/10 (στις 18:00) θα λάβει χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής της ΑΕ Ληλαντίου και της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, παρουσία του Γιώργου Κοκολάκη (προπονητής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ο οποίος θα παρακολουθήσει και προπονήσεις των τμημάτων της Σχολής του Νίκου Ρόγκα .


Αργότερα οι Γιώργος Κοκολάκης και Νίκος Ρόγκας θα μεταβούν στον Αγ. Λουκά Αλιβερίου, όπου εδρεύει ακόμα μία «ευβοϊκή» Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, με υπεύθυνο τον Γιώργο Μπόκαρη (οι σχολές του ΟΣΦΠ του Ρόγκα και του Μπόκαρη συνεργάζονται στενά, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων από την Εύβοια).
Να σημειωθεί επίσης ότι πριν λίγες μέρες ο διευθυντής της Σχολής του Ολυμπιακού (στη Χαλκίδα) Νίκος Ρόγκας, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ενημέρωσε τη διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον προγραμματισμό της χαλκιδέικης «ερυθρόλευκης» Σχολής, ενόψει της νέας σεζόν.
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Νίκου Ρόγκα με ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η συνεργασία αυτή (σ.σ. με την ΠΑΕ Ολυμπιακός) μας κάνει υπερήφανους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Ακαδημίας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, αλλά και όλους τους γονείς που επί δώδεκα συναπτά έτη, μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους… Συνεχίζουμε..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: