Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ 0 - 1 Η ΜΠΑΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙ



Τεράστιο διπλό πήρε η Αιδηψός στο Ενωσιακό απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ με 0 - 1  σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, ενώ μεγάλη απόδοση είχε ο γκολκίπερ Μυλωνάς που στην ουσία κράτησε την εστία του ανέπαφη στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα.
Από την αρχή του αγώνα η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο πίεζε την Αιδηψό έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με κορυφαία στιγμή το πέναλτι που κέρδισε στο 41' το εκτέλεσε ο Παπαϊωάνου ο Μυλωνάς απέκρουσε και νέο σουτ του Παπαϊωάνου απέκρουσε για δεύτερη φορά ο Μυλωνάς σώζοντας την εστία του.





Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημ. Ερμήλιου ανέβασαν ρυθμούς έκλεισαν την Αιδηψό αλλά η αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων κράτησε το μηδέν, ενώ ειχε και δοκαρι σε προσπαθεια απο κοντα του Μπασουκου.
 Στην μοναδική επίθεση των παικτών της Αιδηψού στο δευτερο ημιχρονο κατάφερε  να σκοράρει όταν μετά από σέντρα, ο Μπιμπάϊ από κοντά με μονοκόμματο σουτ νίκησε  τον Μόνο ανοίγοντας το σκορ στο 68' 0-1.
Στην συνέχεια η ΑΕΚ σφυροκόπησε την Αιδηψό αλλά ο Μυλωνάς από την μία μεριά και οι αστοχίες από την άλλη δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους ούτε καν να ισοφαρίσουν.
Η λήξη βρήκε την Αιδηψό κάνοντας την έκπληξη μέσα στο Ενωσιακό γήπεδο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  Παπαποστολου - Παραδεισοπουλος - Φεργαδη 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Μονος - Μεταξας ( 60 Μπελιτσος ) - Παπαδεδες - Μπισμπικοπουλος - Πατσατζογλου - Παλαιολογος - Μπασουκος - Ξιφαρας - Παριανος - Παπαιωαννου ( 70 Σεινταρι ) - Φτουλης ( 55 Τσιβικας ) 

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ  Μυλωνας - Φωτου - Φατσης - Δημητριου - Χρηστου - Αθανασιου - Μπατσιωτας - Αναγνωστου - Ψυλλος ( 46 Φωτου ) - Μπιμπαι - Μπιμπαι Αντρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: