Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. 3 - 2


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο ο ΑΟΝ Αρτάκης γύρισε το παιχνίδι, έκανε την ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός στο πρώτο εικοσάλεπτο αιφνιδίασε τους γηπεδούχους πετυχόνοντας δύο γκολ, αλλά μετά το ημίωρο ο ΑΟΝΑ ισορρόπησε και άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και τελικά την νίκη και το τρίποντο.


Με τον Ολυμπιακό να είναι καταιγιστικός ξεκίνησε ο αγώνας και στο 7' ο Σκριβάνος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ 0-1.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 17' ο Ολυμπιακός και πάλι με τον Σκριβάνο διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ξέφυγε μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια τον Ευαγγελινό 0-2.
Μετά το ημίωρο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση ,πήραν τον έλεγχο του κέντρου και άρχισαν να απειλούν την εστία του Σολογιάννη. Στο 32' κατάφεραν να μειώσουν το σκορ όταν μετά από σέντρα του Καραχάλιου, ο Λειβαδίτης έπιασε κεφαλιά που τράνταξε τα δοκάρια του Σολογιάννη και ο επερχόμενος Τουρκοχωρίτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας 1-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη ο ΑΟΝΑ μπήκε δυνατά και στο 50' έφεραν τον αγώνα στα ίσια  όταν μετά από παράλληλη σέντρα ο Ζήσησς από κοντά πλάσαρε τον Σολογιάννη ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 58' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Καραλή με δεύτερη κίτρινη.
Με τους γηπεδούχους παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα να είναι καλύτεροι συνεχίστηκε ο αγώνας και στο 84' μετά από σέντρα του Λούκα ο Καραχάλιος με κεφαλιά έδωσε την νίκη στον ΑΟΝ Αρτάκης σημειώνοντας το 2-3.
Να σημειωθεί ότι από το 80' και ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αγγελάτου Β.
ΑΟΝ Αρτάκης:
Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μαστροκώστας, Μάλιαρης, Τουρκοχωρίτης, Καραλής, Λούκας, Καραχάλιος, (86' Καλαβρός), Λειβαδίτης (64' Κηρύκος), Ανέστης, Ζήσης ( 67' Βουγιούκας).
Ολυμπιακός Χαλκίδας.
Σολογιάννης, Αγγελάτος Γ, (46' Ευσταθίου), Καρβέλης, Αγγελάτος Β, Σταύρου, Μουσάϊ, Μπασινάς, Σκριβάνος, Αντωνάτος, (80' Τσίμπος), Ζαχαριάς, Ιωαννίδης(46' Δάσκος)

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: