Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1 - 1 ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ


Σκόνταψε ο Ταμυναϊκός στο γήπεδο του από την εξαιρετική Μακρυκάπα παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 αν και όπως εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος η Μακρυκάπα έχασε την ευκαιρία του αγώνα να φύγει και με την νίκη από το Αλιβέρι.
Παιχνίδι κέντρου για το πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς φάσεις εκατέρωθεν.
Στο 22' ο Ταμυναϊκός απείλησε τα καρέ του Κυριακόπολου, όταν ο Μανδράκας έκανε παράλληλη σέντρα που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.




Στο 28' πλησίασε και η Μακρυκάπα τα καρέ του Ντουρέκα
Στο 30' στην δεύτερη επίθεση του Ταμυναϊκού ο Τσαλιαγκός Γ εκτέλεσε φάουλ και ο Σταμέλος με ασύλληπτη κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 31' ένα δυνατό μακρινό σουτ του Αναστασίου έδιωξε στην συμβολή των δοκαριών σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος.

Δείτε το γκολ του Ταμυναϊκού και το μακρινό σουτ που έδιωξε κόρνερ ο Κυριακοπουλος. 
  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ταμυναϊκός είχε τον έλεγχο και την υπεροχή και στο 35' πλησίασε το γκολ όταν ο Κούρτης επιχείρησε να περάσει στον Τσαλιαγκό Β αλλά πρόλαβε ο Κυριακόπουλος και έσωσε την εστία του.
Στην επανάληψη στο 49' πλασέ από πλάγια του Σταμέλου έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος.
Μετά το 50' η Μακρυκάπα ανέβασε απόδοση ισορρόπησε και απείλησε στο 54' μετά από κόρνερ (κεφαλιά άουτ) και στο 55' ισοφάρισε όταν μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών ο Κούκα έκλεψε την μπάλα, απέφυγε δυο αντιπάλους και τον Ντουρέκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-1.
Στο 69' σέντρα του Σταμέλου και κεφαλιά του Κούρη πέρασε άουτ.
Στο 79' η Μακρυκάπα έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαλόζι από κοντά πλάσαρε για να διώξει με τα πόδια ο Ντουρέκας ενώ και δεύτερο πλασέ του Σηφάκη έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Άριστη η διαιτησία του κ Ντούρα και των βοηθών του Κοντογιαννίδη και Λαμπρόπουλου.
Ταμυναϊκός: Δ. Λύκος
Ντουρέκας, Αναστασίου, Πιλάτης (80' Κοντραζίου), Καρατζάς, Κούρτης, Λύκος,(60' Ιωαννίδης), Φωτιάς, Σταμέλος, Τσαλιαγκός Β, Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας.
Μακρυκάπα: Βαγγ. Τόγιας
Κυριακόπουλος, Πεταλωτής, Χασάνδρας, Θωμόπουλος, Παπίλας, Σηφάκης, Ντούμας (84' Βουρδάνος Β), Ρωμανός, Ζαούρης (90' ), Μπαλόζι, Κούκα (77' Βαρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: