Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2 - 0 ΧΑΜΟΣ


Η Καστέλλα επικράτησε του Ελλήσποντου με 2-0 σ' ένα παιχνίδι που είχε 4 αποβολές, 2 για κάθε ομάδα, με πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανοικτό μέχρι την εκπνοή. Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην 6η θέση, σε αντίθεση με την ομάδα της Λαμψάκου που δεν κατάφερε να αποσπαστεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή μέχρι το 20΄χωρίς όμως να μπορέσουν να την αξιοποιήσουν. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στο δικό τους καλό διάστημα (30΄- 45΄) δγμιούργησαν δυο καλές φάσεις με το σουτ του Μαντά στο 37΄να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 45΄ μετά τη σέντρα του Μαντά η κεφαλιά του Μήτρου έφυγε λίγω έξω από την εστία του Βασιλείου). Γενικά ήταν ένα 45λεπτο που το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, με λίγες καλές φάσεις.


Με την έναρξη της επανάληψης η Καστέλλα μπήκε δυνατά και έκλεισε τον Ελλήσποντο στη περιοχή του. Στο 48΄ήρθε και το γκολ με κοντινό πλασέ του  Τσούτση. Είχε προηγηθεί σουτ του Μήτρου απόκρουση του Βασιλείου και ασίστ του Ράζου στον σκόρερ. Από εκεί και πέρα τα νεύρα τσίτωσαν, το παιχνίδι "άναψε" για να φτάσουμε στο 75΄ όταν μετά από συμπλοκή αρκετών ποδοσφαιριστών Αγγελάκης και Μακρής αποβλήθηκαν αρχικά, και στη συνέχεια τους ακολούθησαν Νάτσης και Ταψής μετά από "γαλλικά' που αντάλλαξαν.


Στο τελευταίο 10λεπτο με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με 9 ποδοσφαιριστές το παιχνίδι έγινε άναρχο και οι δυο αντίπαλοι έφτασαν αρκετές πολλές φορές κοντά στο γκολ. Ο Ελλήσποντος έχασε καλή ευκαιρία 85΄ με τον Καμπιώτη να κάνει πολύ ωραία ατομική ενέργεια αλλά το σουτ που έκανε έφυγε παράλληλα από την εστία του 'το 88΄με φοβερές επεμβάσεις σε σουτ του Τσούτση κράτησε την ομάδα του μέσα στον αγώνα, αλλά στο 90΄ προδόθηκε μετά τη σέντρα του Λαφαζάνη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Ν. Κιαπέκος) : Κηρόπουλος, Ταψής, Αναστασίου, Μακρής, Ράζος (76' Σέγκος), Μπασινάς, Σπανός, Τσούτσης, Λαφαζάνης, Μαντάς (93' Κεχαγιάς), Μήτρου.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ(Τζοτζόκος-Θαλάσσης): Βασιλείου,Χ.  Κολιόπουλος, Καρβελάς (89' Φτούλης), Γεωργίου,Κ.  Κολιόπουλος Αγγελάκης, Νάτσης, Τζαφέρος (66; Λάζρι), Αργύρης, Καμπιώτης, Οικονόμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: