Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4 - 1 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ



Σπουδαία νίκη παραμονής σημείωσε η Αυλίδα και μάλιστα με σπουδαία απόδοση επί του Απόλλωνα Ερέτριας με 4-1, σε ένα αγώνα όπου κυριάρχησε το πάθος των γηπεδούχων οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ, ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά και ολοκλήρωσαν την νίκη θρίαμβο με το τελικό 4-1 που τους δίνει βάσιμες ελπίδες σωτηρίας.
Η Αυλίδα άνοιξε το σκορ στο 20' με γκολ που σημείωσε ο Γιαλός 1-0.
Στο 59' ο Βαλσαμάς διπλασίασε τα τέρματα της Αυλίδας 2-0.





Στο 70' ο Απόλλωνας μείωσε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μώρος 2-1.
Στο 86' ο Κάκιος με κεφαλιά  ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 88' ο Απόλλων προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Μώρος βρήκε το δοκάρι του Ντελέκου.
Ένα λεπτό αργότερα στο 89' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ο Προβής ολοκλήρωσε την νίκη της Αυλιδας σημειώνοντας το τελικό 4-1.


Να σημειώσουμε την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφυλακα Ντελεκου ο οποίος ήρθε στην Αυλιδα με μεταγραφή από τον Παντριαδικο και ήταν πολύ σταθερός και με σωστές επεμβάσεις αν και είχε καιρό να κάτσει κάτω από τα δοκαρια. 

ΑΟ Αυλίδας: Ν. Ρόγκας.
Ντελέκος, Τζαφέρος, Βυσβίνης, Κουτσαυλής, Καρλατήρας (90' Σαεμής), Χιούσκα, Λεονάρντο (56' Προβής), Κάκιος, Ελευθερίου, Βαλσαμάς (90'Ζαζάς), Γιαλός.
Απόλλων Ερέτριας: Δημ Βαλκάνος.
Τζαβάρας, Ρούσος, Λιατύφης, Βελαέτης, Ντουλαβέρης, Τσολάκος, Μεμάϊ (65' Μαυρίδης), Ευγενίου, Φραγκάκης, Μώρος, Σταματάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: