Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ


 Η νέα σελίδα του ΑΟ Χαλκίδας άλλαξε για τα καλά και οι βάσεις για τη νέα εποχή μπαίνουν σε επαγγελματικά πρότυπα. Όσο και αν ο Γιώργος Στούπας ο Βασίλης Ταρνανάς και ο Τάσος Καρυστινός έδειξαν μεγαλοψυχία και δεν θέλησαν να μπουν σε συγκρίσεις, η διαφορά με το πρόσφατο παρελθόν είναι τεράστια, σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η νέα διοίκηση έχει σχέδιο, πλάνο και όραμα για την ομάδα και αυτό είναι το έναυσμα για όσα έχουν ακουλουθήσει από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα.


Πρώτα απ' όλα είναι η αλλαγή ψυχολογίας σε φιλάθλους και ποδοσφαιριστές που είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Έπειτα είναι η αγωνιστική ενίσχυση που δέιχνει ξεκάθαρα ότι ο ΑΟ Χαλκίς προετοιμάζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν. "Είναι παίκτες με άλλα βιώματα και από άλλη κατηγορία", είπε ο Γιώργος Στούπας στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας χωρίς ίχνος υπερβολής, καθώς οι περισσότεροι έχουν παραστάσεις από τη παραπάνω κατηγορία. Αυτοί είναι:



Ο Ορέστης Μάκο (μέσος) που αποκτήθηκε με 6μηνο δανεισμό από τη Καλλιθέα.
Ο Νίκισα Κόσουτιτς (μεσοεπιθετικός) που στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε στον Φωκικό
Ο Άγγελος Σικαλιάς (ακραίος αμυντικός) με τελευταίο του σταθμό τον Αχαρναϊκό
Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι (επιθετικός) που ξεκίνησε τη σεζόν στη Πύδνα Κίτρους
Και ο Ηλίας Πολλάλης (αμυντικός) από τη Γ΄κατηγορία Βελγίου, πρώην συμπαίκτης των Ανελκά και Λιούνμπεργκ στη Μουμπάι Σίτι της Ινδίας.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας θα πρέπει να αναμένουμε 2 (τουλάχιστον) ακόμα μεταγραφές. Η μια θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα. Παράλληλα στις προπονήσεις παίρνει μέρος ο γκολκίπερ Δημήτρης Αγγελόπουλος και δοκιμάζεται πρώην παίκτης του Ηρακλή Ψαχνών και στη συνέχεια της Σουηδικής Χάρνοσαντ.

Τους ποδοσφαιριστές είχε παρουσιάσει νωρίτερα ο κάπτεν Κώστας Καραμπάς, ο οποίος είπε στο πρόλογο του: "Καλοσωρίζω τα νέα παιδιά στην ομάδα. ¨Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν μπει σε άλλο δρόμο. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε, όπως κάναμε και πριν την αλλαγή διοίκησης".



Επίσης τον αρχηγό είχε καλέσει στο βήμα ο νέος γενικός διευθυντής του συλλόγου Γιώργος Σίδερης ο οποίος αποτελεί στενό και έμπιστο συνεργάτη του Γιώργου Στούπα από την ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών. Στη συνέχεια ο πρόεδρος και οι δυο αντιπρόεδροι απάντησαν σε ερωτήματα εκπροσώπων των ΜΜΕ και φιλάθλων που κατά διαστήματα αποθέωναν τις τοποθετήσεις των τριών ανδρών. Τα κυριότερα σημεία τους είναι τα εξής:

Γιώργος Στούπας: "Να πάμε ψηλά και ας αποκτήσουμε εχθρούς"

"Είμαστε όλοι εδώ και δεν είμαστε τσακωμένοι. Η διοίκηση δεν αποτελείται μόνο από 12 άτομα έχει διευρυνθεί σε περισσότερα από 20-25. Η διοίκηση βγαίνει με μια φωνή και μια γνώμη. Διοίκηση είμαστε όλοι όσοι είμαστε εδώ σήμερα.



Να μην ξεχνάμε ότι όταν αναλάβαμε ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Τη πρώτη ημέρα οι ποδοσφαιριστές μας την έπεσαν για να φύγουν. Χρειάστηκε πειθώ και πράξη για να πάρουν αυτά που έχουν συμφωνήσει από την ημέρα που αναλάβαμε εμείς και μετά. 

Θέλω να δω τον κόσμο να μην χωράει να μπει στο γήπεδο. Υπάρχει όνειρο και φιλοδοξία. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για φέρουμε το κόσμο δίπλα μας. Θα προσαρμόσουμε τον ύμνο με πιο καινούργιο ήχο. Θα βγούμε για προπώληση εισιτηρίων στη πόλη να γνωριστούμε με τον κόσμο, να του θυμίσουμε να μην ξεχάσει να πάει στο γήπεδο.

Σχετικά με τις παρεμβάσεις στο δημοτικό έχουμε μιλήσει με τους αρμόδιους και το καλοκαίρι θα φανεί τι θα γίνει. 

Μπροστά μας έχουμε το 100%. Η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει μας βαραίνει και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Θέλουμε να πάμε ψηλά και ας δημιουργήσουμε εχθρούς".  

Βασίλης Ταρνανάς: " ΄Η τώρα ή ποτέ"   


"Μην ξεκινάμε με το ποιος είναι πρόεδρος και ποιος δεν είναι. Είχα πει να μην ξανανακατευτώ με τη Χαλκίδα. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τον Στούπα και να είναι σίγουρος ότι θα ανταποδώσει. Ανέλαβε μια ομάδα και την έφτασε στις επαγγελαματικές κατηγορίες. Αν δεν τα καταφέρει και αυτή η διοίκηση δεν υπάρχει ελπίδα. Θέλουμε να φτάσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. H Χαλκίδα άλλαξε σελίδα".

Τάσος Καρυστινός: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε". 

" Πέρυσι όλη τη χρονιά ην έφαγα σε επαφές με τους αρμόδιους φορείς. Ο Δήμος έιμαστε εμείς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Όταν φεύγουμε από το γήπεδο μπορούμε να παίρνουμε τα σκουπίδια μας, για να βοηθάμε να προσέχουμε το γήπεδο και μετά μπορούμε να απαιτήσουμε από τον Δήμο.

Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας με συμπαράσταση και παρουσία. Να μάθουμε όλοι από τα λάθη μας και να πάμε μπροστά".















Δεν υπάρχουν σχόλια: