Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 0 - 1 ΦΙΛΙΚΟ - ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ


 Η Χαλκίδα δυναμώνει καθημερινά και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι "νερατζούρι" έπαιξαν στα ίσια τον Αχαρναϊκό της footballleague και παρά την ήττα με 1-0 έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα στους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Παρά το τέρμα που δέχθηκε το συγκρότημα του Μουράπ Σεροπιάν στο 75΄ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου (πρώην παίκτη της Χαλκίδας και αγαπημένο παιδί του Βασίλη Ταρνανά) και τη καθυστερημένη αντίδραση του Αγγελόπουλου, τα στοιχεία που κατέθεσε στο γήπεδο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.




Ασφυκτικό πρέσιγκ στην αντίπαλη περιοχή, ποδοσφαιριστές  πειθαρχειμένοι και προσηλωμένοι και στην αμυντική λειτουργία ανεξαρtήτου θέσης, με λίγα λόγια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι "νερατζούρι" είχαν δυο δοκάρια με εκτέλεση φάουλ του Τσατσαρώνη, και κεφαλιά του Καραμπά ενώ δημιούργησαν και άλλες καλές ευκαιρίες. Καλά στοιχεία έδειξε ο Σεχολάρι από τους νεαποκτηθέντες ο οποίος έχει πολύ καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Καλά στοιχεία διαθέτει και ο Κόσουτιτς, αλλά βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και εκρηκτικότητα.

Ο προπονητής της Χαλκίδας ξεκίνησε με Αγγελόπουλο, Αχείμαστο, Τσατσαρή, Καραμπά, Τσούπρο, Στασινόπουλο, Σεχολάρι, Βαλκάνο, Σπανό, Σταματάκο και Τσατσαρώνη, ενώ κατά τη διάρκεια αγωνίστηκαν ακόμα οι Κόσουτιτς, Δ. Στασινόπουλος, Γκιτσάλης, Μάκο, Σικαλιάς, Κοροβέσης και Αποστολόπουλος.












































































Δεν υπάρχουν σχόλια: