Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δεν αναλαμβάνει το Final-4 η Χαλκίδα λόγω αυξημένης επικινδυνότητας!


Για λόγους ασφαλείας ο Δήμος Χαλκίδας ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να φιλοξενήσει το Final-4 Κυπέλλου πόλο ανδρών, στο οποίο συμμετέχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη και Εθνικός. 

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην διεξαγωγή του Final-4 Κυπέλλου στο πόλο ανδρών! 

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΚΟΕ ανακοινώθηκε πως η τελική φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα, σε συνεργασία του Δήμου με τον τοπικό ΝΟΧ. 

Δύο μέρες μετά, όμως, ο ΔΟΑΕΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας) ανακοίνωσε πως για λόγους ασφαλείας δεν παραχωρεί το κολυμβητήριο για τις ανάγκες της διοργάνωσης. 




Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που δημιουργούνται ερωτηματικά για την διεξαγωγή του final-4, αφού οι αγώνες γίνονται «μπαλάκι» ανάμεσα σε διάφορες πόλεις. Αρχικά, το Καρπενήσι αρνήθηκε να φιλοξενήσει τους αγώνες για οικονομικούς λόγους. Ακολούθησαν Δήμοι της Αθήνας, όπως της Νέας Σμύρνης και της Ηλιούπολης, ενώ μια βδομάδα πριν την ορισμένη ημερομηνία αρνήθηκε και η Χαλκίδα. 

Η ανακοίνωση: 
«Σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τους αγώνες του FINAL FOUR Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης 2016, μεταξύ των ομάδων: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός Α.Ο. και Εθνικός ΟΦΠΦ - Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοινώνει, ότι λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας των αγώνων, της εύκολης και μη... ελεγχόμενης επαρκώς προσβασιμότητας στο χώρο του κολυμβητηρίου, τη διασφάλιση λειτουργίας των προσφάτως ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου και της προστασίας τους από φθορές, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ανακοινώνει ότι δεν παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: