Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟYΡΜΑΣ - RESPECT !!!!




Δυο λόγια από καρδιάς για το " φαινόμενο Μπρατσιάκος "

Bill , συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω όλα όσα ανέφερε ο φίλος Παναγιώτης που απ ότι φαίνεται είναι ένας ακόμα απο τους πολλούς διαχρονικούς θαυμαστές σου.
Χαίρομαι επίσης γιατι βλέπω διάφορες γενιές παικτών να σπεύδουν με ειλικρίνεια κ αυθορμητισμό να σε συγχαρούν .


Χωρίς καμία διάθεση κριτικής οφείλω όμως σε σένα κυρίως αλλά και σε 5 φίλους που χαίρονται σήμερα με τη χαρά σου, να κάνω μία επισήμανση για μία στάση στην καριέρα σου που για εμάς που ανεβήκαμε τότε για λίγο στο τρένο σου ( γιατί τρένο αποδείχθηκες ρε μπαγάσα ) ακόμα και σήμερα αποτελεί Σταθμό.
Μιλάω φυσικά για την προ 25ετίας περίπου , πρώτη σου ενασχόληση με ερασιτεχνικό σωματείο πλην της πάλαι ποτέ μεγάλης Αγεχ στον Φιλαθλητικό.
Μαυρογένης Μπαλτας Γεδεων Αρβανάκος με συναντούν στον δρόμο, στο γυμναστήριο, με παίρνουν τηλέφωνο ξέροντας πως ήμουν στην Κύμη το Σάββατο για να με ρωτήσουν αν σου μίλησα, πως ήσουν , και σου στέλνουν την αγάπη τους και τα συγχαρητήριά τους έχοντας χαρεί όσο λίγοι για την χαρά σου.
25 χρόνια πριν.
Ατελείωτες ιστορίες απο εσένα που έτσι για να σε πειράξουμε τις αμφισβητούσαμε.
Προπονήσεις με χιόνι στα υπό διάλυση Κετε με τους γονείς μας να ουρλιάζουν μιας και πλησίαζαν οι πανελλήνιες και εμείς τρέχαμε υπό τις οδηγίες του Μπρατσιάκου.
Φωνές κατα την διάρκεια των αγώνων που έκαναν ακόμα και τους αντιπάλους μας στα ανοιχτά γήπεδα από το Σχηματάρι μέχρι την Κάρυστο να σου ζητούν να ηρεμήσεις αλλά εμάς μας πόρωνες.
Δηλώσεις σου σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης παραμονή αγώνα στην Αρτάκη που έφεραν στο γήπεδο 500 άτομα που το μετέτρεψαν σε " κόλαση " για εμάς που μόλις 17-18 τότε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Και πολλά πολλά ακόμα ...
2016 και 25 χρόνια μετά , 5 επαγγελματίες, 40+ πλέον ζήσαμε όλοι εμείς από κοντά ή απο την τηλεόραση το άγχος σου την αγωνία σου και το θρίαμβό σου.
Αφήσαμε ότι είχαμε να κάνουμε και " ήρθαμε " δίπλα σου.
Τον χαρήκαμε λες και θριαμβεύσαμε εμείς.
Σήμερα λέμε με καμάρι σε όλους ότι ήσουν προπονητής , φίλος , μέντορας μας.
Γιατί αυτό είσαι.
Γιατι ρε φίλε πέτυχες όλα όσα θα θέλαμε να πετύχουμε και μεις αλλά δεν τα καταφέραμε και ξέρεις κάτι, χαιρόμαστε το ίδιο.
Και πού σαι, όλα αυτά με το βλέμμα χαμηλά.
Ενδεχομένως κάποιοι που δεν με ξέρουν όπως εσύ , να βρούν κάτι " πονηρό " στα όσα μόλις σου είπα αλλά no problem γιατί ο πραγματικός στόχος μου ήταν ένας , να επισημάνω και μία άλλη πτυχή του "φαινόμενου Μπρατσιάκος" που ο Παναγιώτης δεν τη φώτισε τόσο.
Ο νοών ...νοείτω .
Είσαι ψυχάρα ρε και εκ μέρους και των 5 που σου ανέφερα ( ελπίζω να μη με παρεξηγήσουν γιατι δεν γνωρίζουν κάτι για το κείμενο ) σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και δυνατός και να συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους τόσο εμάς όσο και τους χιλιάδες πλέον θαυμαστές σου .
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: