Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Καυστική ανακοίνωση Μπασούκου-Μπούρικα για την διοίκηση του ΑΠΚΟ




Καυστική ανακοίνωση για τον τρόπο που δόθηκε τέλος στη συνεργασία τους με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς εξέδωσαν οι Δημήτρης Μπασούκος και Δημήτρης Μπούρικας. Οι δυο προπονητές αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η νυν διοίκηση της Δροσιάς δεν σεβάστηκε την προσφορά τους και κάνουν λόγο για έλλειψη θάρρους, αχαριστία και ψέμα.
   
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον αθλητικό κόσμο της Εύβοιας ότι η συνεργασία μας  με την ομάδα της Δροσιάς δεν θα συνεχιστεί .





  Όμως θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα παράπονα μας προς την διοίκηση της ομάδας η οποία όταν , μας πρότεινε να αναλάβουμε την ομάδα σε  μια πολύ  δύσκολη στιγμή ,( που πολλοί πίστευαν ότι δεν είχε καμιά ελπίδα να μείνει στην κατηγορία ), εμείς χωρίς να φοβηθούμε το κόστος της αποτυχίας καταφέραμε, μέσα από δύσκολες συνθήκες, το ακατόρθωτο για πολλούς , και σώσαμε την ομάδα .

 Και ενώ μας υποσχέθηκαν ότι θα θέλανε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και την νέα χρονιά , γιατί ήταν ευχαριστημένοι μαζί μας , ξαφνικά ... δεν μπήκαν ούτε καν στον κόπο να μιλήσουν μαζί μας, ανακοινώνοντας  τηλεφωνικά την λήξη της συνεργασίας μας .

Δεν είχαν το θάρρος να μας φωνάξουν, να μιλήσουν μαζί μας και να μας πουν, τι άλλαξε και αθέτησαν τον λόγο τους.
 
Λυπούμαστε ειλικρινά ,γιατί μια ιστορική ομάδα , όπως είναι ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ , διοικείται από άτομα που δεν ξέρουν να εκτιμούν την προσφορά κάποιων προπονητών.

Δεν μας πειράζει ,που δεν θα συνεχίσουμε στην ομάδα της Δροσιάς (άλλωστε δικαίωμα κάθε διοίκησης είναι η επιλογή του κάθε προπονητή ) , μας ενοχλεί όμως η αχαριστία και το ψέμα της διοίκησης .
            
Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ομάδα της Δροσιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: