Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ


Ο αγώνας της Χαλκίδας με το Περιστέρι στην Χαλκίδα, για κάποιους ήταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα του Αλέκου Βάσσου. Ομως οι 3-4 απουσίες λόγω τιμωρίας κι ανειλημμένων υποχρεώσεων για τους Χαλκιδέους έφεραν τον αγώνα στα ίσια, τα νεύρα… τέντωσαν, είχαμε κι αποβολές με αντικατάσταση και στο τέλος ο ΝΟΧ έπαιξε με 6 παίκτες! Ομως οι πολύπειροι Αληχανίδης και Μπουρνάζος «καθάρισαν» για τον ΝΟΧ και πρόσφεραν το «τρίποντο».


Ισόπαλο έληξε το πρώτο 8λεπτο με το Περιστέρι να προηγείται 1-3 και τον ΝΟΧ να ισοφαρίζει 3-3
Στο 2ο 8λεπτο και οι δυο ομάδες σημείωσαν από δύο γκολ  και έφθασαν στο 5-5
Στο 3ο 8λεπτο 4 γκολ για τον ΝΟΝ 4 και για το Περιστέρι 9-9 έληξε το 8λεπτο
Στο 4ο 8λεπτο κατάφερε ο ΝΟΧ να καθαρίσει τον αγώνα με 4-2 και συνολικό σκορ 13-11.
Τα τεντωμένα νεύρα έφεραν επεισόδια στις κερκίδες όπου χρειάστηκε ακόμα και να διακοπεί ο αγώνας, ενώ είχαμε και αποβολές.


Καθοριστική -στο να λήξει ο συναγερμός- ήταν η παρουσία του πολίστα του ΝΟΧ Γιάννη Αλαφάκη ο οποίος φώναξε σε Χαλκιδέους και Περιστεριώτες "ηρεμήστε για να παίξουμε πόλο" κι ευτυχώς εισακούστηκε.
Ευτυχώς χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων (έτσι γίνεται πάντα) η κατάσταση εκτονώθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά (τα επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο πριν ξεκινήσει το τέταρτο 8λεπτο).

Στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι ...μισοί ήταν Περιστεριώτες.

Κουβέντα στην ...κουβέντα τα ...όρια ξεπεράστηκαν και Χαλκιδέοι και Περιστεριώτες πιάστηκαν στα χέρια.

Από την πισίνα πετάχτηκε σαν ελατήριο στην κερκίδα ο πολίστας του ΝΟΧ Νίκος Μερκουριάδης για να προστατέψει όπως ανέφερε τη γυναίκα και το παιδί του που βρισκόντουσαν στο κολυμβητήριο για την παρακολούθηση του ματς.

Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να υπάρξει σχετική μέριμνα και οι φίλοι του Περιστερίου να καθίσουν στην απέναντι κερκίδα απ' αυτή που συνήθως κάθονται οι Χαλκιδέοι.

Να σημειωθεί ότι οι Νίκος Μερκουριάδης και Αντώνης Τρίκκας αποβλήθηκαν από το ματς (το φύλλο αγώνα "καίει" τον Τρίκκα για τον λόγο ότι έβρισε, γεγονός που καταγράφηκε από τους διαιτητές).
Τα γκολ του ΝΟΧ σήμερα σημείωσαν οι Αληχανίδης 6, Μπουρνάζος 4, Αλαφάκης 1, Κοκκάλας 1, Νικ. Μερκουριάδης 1.

Βαθμολογία
θ
Ομάδες
αγ
βαθ
Ν
Ι
Η
1
ΝΟ Πατρών
716511
2
Απόλλων Σμύρ
613411
3
ΝΟ Χαλκίδας
713412
4
ΓΣ Περιστερίου
64114
5
ΝΟ Λάρισας
60--6







Δεν υπάρχουν σχόλια: