Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Ο Χρήστος και ο Σπύρος (Φούκος) Δημόπουλος ήρθαν χθες βράδυ στην Χαλκίδα και συναντήθηκαν με τους διοικούντες του ΑΟ Χαλκίς. Το ραντεβού είχε περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα μεταξύ των δυο αδελφών και των παραγόντων της Χαλκίδας (εκτός φυσικά του Γιώργου Στούπα), καθώς ήταν η πρώτη φορά που τα υπόλοιπα μέλη συνάντησαν τους διοικούντες της Ελευσίνας. Απ΄όσα ειπώθηκαν η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών θεωρείται δεδομένη κυρίως λόγω της εκτίμησης που τρέφουν οι αφοι Δημόπουλοι για τον Γιώργο Στούπα.



"Είναι ένας αναγνωρισμένος παράγοντας για τον οποίο υπάρχει μεγάλος σεβασμός και απεριόριστη εμπιστοσύνη", ήταν μερικά απ' όσα ανέφεραν για τον πρώην πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών. Από όσα έχουν γίνει γνωστά δεδομένη θεωρείται η συμφωνία στο όνομα της ομάδας που θα είναι ΑΟ Χαλκίς, αλλά και ότι έδρα θα έχει την πρωτεύσουσα της Εύβοιας. Σχετικά με την μετοχική σύνθεση αλλά και τον ρόλο των που θα αναλάβει ο καθένας δεν έχει διαρρεύσει οτιδήποτε όμως είναι βέβαιο ότι αυτά έχουν κλειδώσει.

 Και ενώ οι δυο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και η πρόθεση τους είναι το σχέδιο να προχωρήσει υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν.Το πρώτο αφορά στο νομικό σκέλος για το οποίο πολλοί έμπειροι παράγοντες και νομικοί υποστηριζουν ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην επικυρωθεί η συγχώνευση. Για τον λόγο αυτό αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να ζητηθεί και επίσημη γνωμοδότηση από την ΕΠΟ.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το οικονομικό καθώς τα χρήματα που πρέπει να διατεθούν για την επόμενη σεζόν είναι αρκετά και η πόλη με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα δεν φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να συνδράμει στον βαθμό τουλάχιστον που απαιτείται.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τη χθεσινή συνάντηση απουσίαζε ο Βασίλης Ταρνανάς που παρότι είχε ειδοποιήσει ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, ίσως η απουσία του να μην είναι τυχαία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: