Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας  Εύβοιας έγινε η κλήρωση  του πρωταθληματος ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων .   Η οργάνωση και η παρουσίαση της εκδήλωσης από τους ανθρώπους του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας ήταν  άψογη καθώς και η  φιλοξενία προς τους αντιπροσωπους των ομάδων.  Με τον πρόεδρο της Οργανωτικής επιτροπής  Ηλία Μπουρμα να είναι   ο κεντρικός ομιλητής της κλήρωσης  μαζί με τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής Γιώργο Σπυροπουλο. Παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ  Γιάννης Παπακωνσταντικου ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πισχινας . και από πλευράς του ΔΟΑΠΠΕΧ οι κύριοι  Γκουνης και Αναγνωστακης. 



ΤΟ  Mikel  Xαλκιδας είχε φροντίσει έτσι ώστε να υπάρχει ένας ωραίος μπουφές για όλους τους παρευρισκομενους.  Ο Ηλίας Μπουρμας παρουσίασε και τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, τον Χρήστο Πατσατζογλου που έχει αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα των δικηγόρων της Χαλκίδας στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. 
Σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση του πρωταθληματος παίζουν και οι χορηγοί κάτι που ανέφερε ο Κεντρικός ομιλητής Ηλίας Μπουρμας και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά.
Άψογοι στην  τεχνική υποστήριξη της όλης εκδήλωσης ήταν ο Θάνος Παλαιολογος   και στην  Γραμματειακή υποστήριξη ο Κώστας Σπανοπουλος , επίσης παρών και όλοι οι ποδοσφαιριστες της ομάδας των δικηγόρων Χαλκίδας που αποδείχτηκαν άψογοι οικοδεσπότες. 


Η ΑΦΙΣΑ  ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ 







































































Δεν υπάρχουν σχόλια: